T
temp852
Guest
Klon udruženje, ništa čudno od njih jer su lažni borci.
^ primer psihološke projekcije.
Олош продана. Примају посланичку плату, кркају у скупштинском ресторану, непрописно паркирају кола на платоу испред Скупштине уместо да их паркирају у гаражи у Пионирском парку и још глуме опозицију, а за све ове године дали су све од себе да не дође до било каквих промена у овој држави. То кажем за СВЕ "опозиционе" странке у Скупштини. Верујем само локалним еколошким удружењима која се искрено боре против Рио Тинта, а не онима који "неће да се гањају са полицијом" иако полиција и да хоће, не може да их ухапси, јер имају посланички имунитет.Ето ти га сад
Pogledajte prilog 205196
„Nećemo da se ganjamo sa policijom po Beogradu“: Ekološki aktivisti „Ne damo Jadar“ neće protestovati kada bude došao Olaf Šolc
Zlatko Kokanović, ekološki aktivista Udruženja "Ne damo Jadar" objavio je na društvenoj mreži Fejsbuk da se meštani Gornjih Nedeljica I ekološki aktivisti neće ganjati sa policijom po Beogradu kada bude došao Olaf Šolc, nemački kancelar da sa Aleksandrom Vučićem potpiše memorandame koji imaju...www.danas.rs
Олош продана. Примају посланичку плату, кркају у скупштинском ресторану, непрописно паркирају кола на платоу испред Скупштине уместо да их паркирају у гаражи у Пионирском парку и још глуме опозицију, а за све ове године дали су све од себе да не дође до било каквих промена у овој држави. То кажем за СВЕ "опозиционе" странке у Скупштини. Верујем само локалним еколошким удружењима која се искрено боре против Рио Тинта, а не онима који "неће да се гањају са полицијом" иако полиција и да хоће, не може да их ухапси, јер имају посланички имунитет.
Jesi ti bio na protestu prošle nedelje? Kako je bilo?Klon udruženje, ništa čudno od njih jer su lažni borci.
Pogledajte prilog 205197
Neću nikad otići na Hilove besmislene proteste kao i onaj u Loznici na Vidovdan.Jesi ti bio na protestu prošle nedelje? Kako je bilo?
Ja napisao ispod da ljudi ne uplaćuju novac jer su lažni borci i ostavio jedan link i nisam čak ni u spamu završio kao što je to pre bio slučaj kada sam postavio par nezgodnih pitanja Eko Straži pre nego što me je blokirao, jednostavno se nije video moj komentar, ne znam kako i zašto je cenzurisano.
Kojih 50 rudnika?Ово са рио тинтом и 50 планираних страних рудника је једна од највећих издаја Србије и наших националних интереса, и један озбиљан ударац на суверенитет ове колоније. Сви су саизвршиоци, поготово доносиоци одлука, али и ови уцењени што ладе јаја на државном послу, и ботови и запослени у медијима који по налогу то промовишу.
Ako smo vec kolonija kojoj uzimaju resurse, zasto bi nasi kolonizatori unistavali najbitniji resurs?Сви живи су свесни да ће најбитнији ресурс у другој половини овог века бити питка вода. Мислимо стратешки.
Друже, Хил је један од главних лобиста Рио тинта у Србији.Neću nikad otići na Hilove besmislene proteste kao i onaj u Loznici na Vidovdan.
Ja napisao ispod da ljudi ne uplaćuju novac jer su lažni borci i ostavio jedan link i nisam čak ni u spamu završio kao što je to pre bio slučaj kada sam postavio par nezgodnih pitanja Eko Straži pre nego što me je blokirao, jednostavno se nije video moj komentar, ne znam kako i zašto je cenzurisano.
Pa da a organizatori protesta su iz Hilove kuhinje, NVO sektorДруже, Хил је један од главних лобиста Рио тинта у Србији.
Možda znaju da ne mogu da okupe puno ljudi?Невероватно заиста, они се спрдају, ми смо проклет народ
Pogledajte prilog 205205
Pogledajte prilog 205206
Možda znaju da ne mogu da okupe puno ljudi?
I pohapse ih sve i posle tog sranja mogu da ih drže u pritvoru na neodređeno.Није толико битан број људи, већ добра организација и јасан циљ и воља,
такође нема ништа бесмисленије од мирних протеста,
ја сам био на свим тим протестима и гледао како се разводњавају до коначног гашења,
али ја као појединац немам логистику,
њима је довољно да скупе 100 одлучних људи и још свега пар стотина или пар хиљада присутних и ето срања у вечерњим сатима, могу да направе огромне проблеме и привуку пажњу.
Ne, ako je NVO tu to znači da od te njihove borbe nema ništa, da neće uspeti. Ne znam kako zaključi da greše i da je bolje kopati litijum.И ти ћеш онда наивно бити у фазону "ако је Нво ту, значи да греше, боље да копамо литијум".
E bravo, tako su šetali narod u krug dok nisu istrošili energiju naroda, besmisleno skroz. Sada umesto Đilasa šalju Sava. Mislim da će on biti nova opoziciona figura jer su na Zapadu videli da je narod provalio Đilasa i da im treba neko nov ko će da glumi opoziciju.То ти је стара фора као кад пошаљу жуте на демонстрације било ког смишљеног типа. Тако су и Пинк сачували након мајских трагедија и ако је било свих основа за гашење.
Ovo nema kraja. Sad mu sa litijumom uvaljuju i Kosovo. Final touch.Pogledajte prilog 205213
Moja logika je da ako neće ljudi iz okoline Loznice da se bore onda za šta bih se ja borio jer nemam nikakvu konekciju sa tim krajem (isto važi i za Kosovo). Ja delim pomalo neke stvari do kojih sam došao a koje su istinite naravno jer ne želim da širim laži.Temp imaš priliku da dokažeš svoju pravovernost i žrtvuješ se prvi u borbi protiv rudnika. Sam odaberi način. Ući ćeš u udžbenike. Ovakva prilika se ne pruža često.