Da umeju i da žele napravili bi. Kao što Kari Pešić zna da napravi vrhunske rezultate ili Veljko Paunović sa mlađom fudbalskom selekcijom, tako Piksi to isto ne ume jer mu neko drugi sastavi tim. Identično je i na polju politike.čitam ja sve, ne bini.
logička pretpostavka ti je pogrešna, a to je da ovi ne umeju da naprave zdravo javno preduzeće. Umeju siguno, bolje od tebe i mene, ali pazi sad... neće!
Tako da niko ne bi tebi dao da sređuješ stvari jer eto, čekali su nekoga ko to ume da odradi.
Lanac nepotizma i korupcije kod nas nije samo problem struktura vlasti. On seže duboko u građanstvo i liberalno i desno i levo i naprednjačko i demokratsko. Zapitaj se koliko imaš prijatelja, poznanika koji su sredili vrtić, kaznu za prekršaj, red za čekanje, subvenciju za ovo, ono... A verovatno je većina njih protiv ove vlasti.
Šta misliš šta se radi tek a da ljudi i ne pričaju otvoreno o tome, jer nije sve bezazleno kao, ubacio sam dete u državni vrtić.
Svaki povratak u komunizam nas vodi u uništenje, i ovako smo na aparatima sa ogromnim državnim sektorom.
Koje? Ima ih nekoliko.Pa velika je šansa da vučić i gura ove proteste protiv RT kako bi sebi povećao cenu.
Imace pare da plate obezbedjenje ako im ne bude dodeljeno o nasem trosku naravno. Mozda i deo njih pobegne van zemlje. Sigurno su spremili pare da se skuce gde god hoce na kugli zemaljskoj. Svakako neces videti Vucica ni Dacica kako setaju knezom ili idu u LidlJa zaista ne znam kako ti neki ljudi ne očekuju da budu javno linčovani kada prođe njihovo?
Kako se ne plaše da izađu na ulicu?
Ali brate, cemu promocija ovih i trosenje energije? Ko je ovaj lik?
ŠOKANTNO! Kakav naslov čoveče... Čestitam građanima naše zemlje na dobijanju statusa ekoloških izbeglica u godinama koje dolaze.Kakav naslov
Vučić: Posao za 20.000 ljudi, niču i dve fabrike; U Loznici neće znati šta sa parama
Vučić: Posao za 20.000 ljudi, niču i dve fabrike; U Loznici neće znati šta sa parama
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se u Srbiji neće samo rudariti litijum, već i otvoriti fabrike katoda i baterija, što će doneti veliki rast BDP-a.www.b92.net
Nigde to nisam napisao. Verovatno nije zdrav.
Jel linčovan neko javno iz prošlih vlasti?Ja zaista ne znam kako ti neki ljudi ne očekuju da budu javno linčovani kada prođe njihovo?
Kako se ne plaše da izađu na ulicu?