Henry_Chinasky
Higher intermediate
"U ime kralja Aleksandra,Реално, сви су медиокритети осим патриЈота који подржавају нашег славног председника, премијера и Рио Тинто.
Po volji narodnoj i milosti Božijoj..."
"U ime kralja Aleksandra,Реално, сви су медиокритети осим патриЈота који подржавају нашег славног председника, премијера и Рио Тинто.
A mozda zna da su te price zestoko prepumpane? Za Vucica bih rekao svasta al ne i da je glup.Meni nije jasna samo jedna stvar. Nikako mi ne ide u glavu da, bez obzira koliko si korumpiran,
koliko radiš toliko protiv interesa sopstevog naroda i države (pa i sebe), da ideš do te mere daleko da učiniš život u svojoj zemlji nemogućim zbog negativnih efekata rudarenja na životnu okolinu. Čoveče, ovo se i tebe, tvoje porodice i dece tiče. Jel moguće da si toliko glup?
Ništa ne vrede ti novci ako ćeš da oboliš od malignih bolesti.
Ajde, reci nesto.A mozda zna da su te price zestoko prepumpane? Za Vucica bih rekao svasta al ne i da je glup.
Ja samo za ozbiljne pare, ne zanimaju me sendvičiOva tema uvek razotkrije mnoge forumaše, bez dileme se vidi ko ovde piše zbog sendviča
A vidi se i ko pise bez razmisljanjaOva tema uvek razotkrije mnoge forumaše, bez dileme se vidi ko ovde piše zbog sendviča
Sta te zanima?Ajde, reci nesto.
Ne moramo celu Srbiju, evo testiramo sad sa Jadrom (iako ja i dalje ne verujem da ce se na kraju kopati).Ništa, hajde sad da prokopamo celu Srbiju i da testiramo tu hipotezu za 20 godina. Evo ja ću prvi da se izvinim svima na forumu i reći da sam pogrešio jer nemam problem sa tim.
Ne zaradjujem od rudarenja ni na kakav način, niti planiram, pošto je to pitanje.Šta si po struci?
Ali ipak imaš stručno mišljenje.Ne zaradjujem od rudarenja ni na kakav način, niti planiram, pošto je to pitanje.
Samo mi se gade kolektivne histerije zasnovane na reko mi jedan čoek na jednom mestu...
Pa iskreno, bilo bi nam neuporedivo bolje da su neki ljudi sa ovog foruma ministri.Pa moram da se uklopim...
Ovde većina bili ministri u zadnjih 20-ak godina, u sve se razumeju, saobraćaj, zdravstvo, rudarstvo, klimu.. gde god ih staviš oni plivaju.
Jedino bi izbegao da budem stalno mrzovoljan kao neki.
Мајмунолики радикал из славонског брода ми је увек личио на крцуна
Ali pazi ti šta radikal iz te četničke stranke izgovara.Мајмунолики радикал из славонског брода ми је увек личио на крцуна
Овако сваки радикал размишља о нама који нисмо поданици, укључујући и главног. Мада не верујем нешто да цене и ову своју стоку коју возикају и уцењују за радна места.Ali pazi ti šta radikal iz te četničke stranke izgovara.
Личе баш. А сама СРС је била одувек за Титов систем, само са кокардом уместо петокраке.Мајмунолики радикал из славонског брода ми је увек личио на крцуна
Potrebo je i stanovništvo sa potpuno drugačijem mentalitetom od našeg. Mi nemamo taj njihov protestantski duh gde bračni par deli račun u restoranu, gde veruju svojim institucijama i komšijama bez rezerve, gde čiste za sobom i voze biciklo do posla da ne bi zagadjivali okolinu, gde štekaju svaki euro i planiraju odmore dve godine unapred.Ako na nekoga treba da se ugledamo na tom polju to je Holandija. Zemlja površine Vojvodine, sa ne baš povoljnim geografskim položajem i konfiguracijom terena( jer je dobar deo države ispod površine mora) - jedna je od vodećih poljoprivrednih proizvođača u svetu.
Ali naravno, za takav poduhvat, potrebni su ljudi sa vizijom.
Kako steknemo taj mentalitet kad se preselimo napolje? Čak i u poznim godinama.Potrebo je i stanovništvo sa potpuno drugačijem mentalitetom od našeg. Mi nemamo taj njihov protestantski duh gde bračni par deli račun u restoranu, gde veruju svojim institucijama i komšijama bez rezerve, gde čiste za sobom i voze biciklo do posla da ne bi zagadjivali okolinu, gde štekaju svaki euro i planiraju odmore dve godine unapred.
Treba biti realan.
Potrebo je i stanovništvo sa potpuno drugačijem mentalitetom od našeg. Mi nemamo taj njihov protestantski duh gde bračni par deli račun u restoranu, gde veruju svojim institucijama i komšijama bez rezerve, gde čiste za sobom i voze biciklo do posla da ne bi zagadjivali okolinu, gde štekaju svaki euro i planiraju odmore dve godine unapred.
Treba biti realan.