Ne moze nista sto je farsa. Ovaj bunt na internetu i na protestima je jedini nacin da narod iskaze svoj stav u zemlji gde je sve farsa, ali ti verujes da smo uredjeni kao Svajcarska, kao sto je neko vec napisao.
Kakva garancija EU kad ce garancija biti QR kod na baterijama?
Kakav referendum kad se najavljuje referendum koji uopste i nije o litijumu?
I dalje nisi odgovorio ko bi bio odgovoran i ko bi platio stetu u slucaju veceg ekoloskog akcidenta koji potencijalno moze da se desi cak i kad bi se postovala sva pravila (nek je sansa za to i 0.01%, ali ne mozes iskljuciti)?
Ja ne znam da li si bot ili nisi, mozda nisi, mozda si neko ko je stvarno objektivan, ali zaista delujes kao bot kome je od zivotne vaznosti da progura svoju pricu, ali elokventan, "objektivan", sto bi neki rekli "upgrade-ovani bot".
To jednostavno nije ozbiljna prica. Sve nosi rizik. Ko sto pantograf rece ti onda ne bi smeo ni u air serbia avion da udjes jer je rizik, i to su neki Vucicevi.
Sto se placanja stete tice, postoje i domaci i internacionalni sudovi. I pre svega, postoji mogucnost zatvaranja rudnika.
RT treba da ulozi 2,4 milijarde evra u izgradnju da bi sa eksploatacijom poceo najranije 2028. Da bi se njima te pare vratile potrebno je da prodje solidno godina.
Korporacije te velicine sigurno nisu andjeli nebeski ali su pragmaticne i racionalne. Cak i da je nekako SNS spreman da zmuri na svako potencijalno sranje (sto je isto onako banalizacija stvari), njima nista ne garantuje da ce SNS biti na vlasti cak i u momentu pocetka eksploatacije, a kamoli do povrata investicije i prvog profita. Ma koliko neki zeleli da nas ubede u suprotno, mi nismo Afrika, i ne mogu bas raditi sta zele. Ideja da neko ulaze toliki novac da bi ga potencijalno bacio samo zato sto je eto nerazumno zao, je jako detinjasta.
Dodao bih i da mi je cela ta prica, mi nista ne umemo, kod nas nista ne funkcionise, nama sve mogu da rade, odvratna i bedna. Ako smo dosli do tog nivoa jadnosti i ako je to glavna opoziciona ideja, onda stvarno nek vladaju i odlucuju ovi do daljnjeg. Pa kad se pojavi neko sa optimizmom i nadom idemo ponovo.
Sto se tice botovanja, bez neke lazne skromnosti, ako SNS ima ljude mog kalibra, sumnjam da bi ih trosili na prepiranje sa nekim goranima123. Aj sto laskate sebi, nego ocigledno visoko misljenje imate i o njihovim kadrovima.