Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.148
Pa tu sigurno ne mogu da budu izvdojene baštice. Treba se zalagati za češće i strožije kažnjavanje bolida duž te 4 ulice.
Ah, ta prokleta bivša vlast.Želim vam svima dobro hiljadustošesto jutro od početka rekonstrukcije:
Pogledajte prilog 139696
Objasni ti nama otkud tu 4 bulevara.
Tako je, otvaranje je planirano u septembru.Dosta ranije se tracaralo da se Pomodoro seli u taj lokal. Videcemo
Bukvalno isto sam doziveo hodajući tu taj koncept. Ali koncept klopke hahaha"Skver" u Plamoticevoj ima koncept klopke. Kada se silazi odozgo stepenici se ne vide.
Odvakanje pesackog od automobilskog saobracaja je nejasno kod vrtica i skole.
Neke ploce su slomljene.
Tu su i neshvatljivi metalni objekti. Ni klupe ni barikade.
Bilo bi lepo ako bi gospodin Goje jednom nasao vremena da nam uprilici mali foto album tog mesta.
Tacno, Otuda stepenasti pristup, pogodan za postavljanje stolova.Znači za njih su sredili "skver", još malo tu će biti žardinjere i ogradica, ostaće za pešake metar i po prolaz (tj. ono što je i sada sa namerom jedino ostalo funkcionalno, da se niko ne bi bunio).
Možda nisam bogznakakav gospodin, ali našao sam vremena, te upriličavam mali foto album. Ističem kako je fasada pokojnog "Majic"-a, a budućeg "Pomodoro"-a, počela da se sjaji. Prigodno je i da se prisetim, kako je moj drugar (inače poznati grafički dizajner), okarakterisao još poznatijeg autora fasade Majica kao klošara, videvši ga jedared i neprepoznavši ga. Na kraju krajeva, neka bude i Pomodoro, što da ne?Bilo bi lepo ako bi gospodin Goje jednom nasao vremena da nam uprilici mali foto album tog mesta.