Ambassador
Advanced
Meni je isto Ok, aj pa da se nadamo da se neće parkirati na to.
Ovo se potvrdjuje i s moje strane! U Ivana Milutinovica, od Kruneske do Makenzijeve su trotoare zavrsili jos pre 3-4 nedelje, a tek su ove nedelje postavili stubice.Homer Jay":1sqhzefw je napisao(la):Stubice obicno stave naknadno. U Svetogorskoj su stubice postavili nekoliko nedelja posle rekonstrukcije. U Resavskoj su stubici takodje bili poslednja stvar koja je uradjena.
Eee, dobro si ti izdržao kad si se tek sad razočarao!!!dragan44":329w6t0s je napisao(la):E moji ljudi razočarao sam se ovih dana u naše vozače. Parkiraju se gde ko stigne u Požeškoj na šinama, trotoaru samo što ih i u kafiće ne parkiraju. Panduri prolaze gledaju i nereaguju umesto da ih teraju da sklanjaju automobile još se i oni parkiraju gde stignu. Mnogo sam razočaran.
Blago tebi kada si tek sada otkrio beogradsku kulturu parkiranja...dragan44":1vb3l1z0 je napisao(la):E moji ljudi razočarao sam se ovih dana u naše vozače. Parkiraju se gde ko stigne u Požeškoj na šinama, trotoaru samo što ih i u kafiće ne parkiraju. Panduri prolaze gledaju i nereaguju umesto da ih teraju da sklanjaju automobile još se i oni parkiraju gde stignu. Mnogo sam razočaran.