Ja sam danas dok sam prolazio objasnjavao ljudima da ne staju vise tamo tramvaji,neki kreteni su pokidali obavestenja a nadlezne boli uvo da ponovo lepe objasnjenje.A ima ljudi i sa malom decom da cekaju :bash:
To je bio komentar na centralni drvored umesto tramvajske bastice, kada bi se tramvaj spustio pod zemlju. Mislim sve je to mlacenje prazne slame, jer sam juce cuo na vestima kako je gradski menadzer rekao da se ulica rekonstruise sada pa smo mirni 20 godina :bash:jovanovm":36vxl50w je napisao(la):Drveće raste sa strane gde se i sada nalazi, ne iznad tunela.Hromi Daba":36vxl50w je napisao(la):A sto se centralnog drvoreda tice iznad plitkog tunela tesko da moze da raste drvece.
Sledeca je Cara Dusana, to je vec najavljeno. Takodje sa secom platana! Po Gradskom zelenilu izgleda da su svi platani u gradu "zarazeni" ... Sta vise reci...vucko":3d2syxyx je napisao(la):Nova stvar je sto je glavni u zelenilu Draskic,rekao da ce jos drvoreda po gradu seci.Sad rezmisljam koje mesto jos nisu unakazili...
Necemo ih dati - malo sutra! Nisam u principu ni pesimista ni mizantrop ali sam sokiran nacinom kako je sve ovo uradjeno oko Bulevara. Da nam se provuce informacija na mala vrata, onako kao vest na desetoj strani i to 3 nedelje pred pocetak radova (dakle gotovi tenderi, organizovan posao itd...) da javnost ne moze ni da reaguje. A ako ovo sa Bulevarom prodje, a procice, jer cujem danas gradonacelnika koji se obratio i prakticno rekao: ma ko vas sisa, seca pocinje - onda sta ocekivati za ove druge dve ulice... Jos je nasa demokratija slaba da bi se narod izborio sa ovakvim stvarima. Jos je sve u rukama politicara...vucko":34mpcgmt je napisao(la):Pored cara dusana je i kraljice marije zbog rekonstrukcije sina a takodje se radi o platanima.Necemo ih dati :kk:
što je zanimljivo, sklonili su bilborde u tom parkiću, samo se nadam da i za njega nemaju neki sjajan plan :|vucko":qa0egyff je napisao(la):Uzgred receno balkan gradnja je postavila svoje masine i kampove na uglu trscanske i bulevara(izmedju liona djerma)
sad sam baš to uzeo da gledam, ima gomila nekih rendera i nekoliko fotki rekonstruisanih ulica koje uopšte nisu u beogradu?!? najbolji je render na prvoj strani na kojoj se vidi deo kod vuka - na slici ima snega (sa originalne fotke) i 3d nadodatog drveća sa zelenim krošnjama :lol:vucko":23icv9ip je napisao(la):Kupite bilo koje danasnje dnevne novine ili 24 sata imate propagandni pamflet u sredini o bulevaru u kojem nema ni ograde za tramvaje ni parking mesta u renderu i parking mesta stoje pod pravium uglom a drvece nema sanse da ima precnik 10cm kao sto ce posaditi.
To i kazem,gori im pod nogama i to sa razlogom,da su sve uradili posteno i isplanirano i dozvolili javnu raspravu ne bi imalo potrebe za ovakvim ociglednim ocajnickim potezima.zaffa":3dap1fbu je napisao(la):ma ja te rendere uopšte ne bih uzimao za ozbiljno, prvo ne slažu se sa onim profilima postovanim na početku teme, drugo na nekima je prikazano da su bandere na sredini između šina (kao u delu do vuka), na nekima su na trotoaru itd. meni se čini da su oni to na brzinu sklepali zbog frke koja se digla oko platana i samo maznuli nekoliko rendera, ponegde dodali zgrade sa bulevara (negde čak ni to) i slike caf tramvaja koje su se već pojavljivali po novinama. sve u svemu jadno
To je jedan vrlo diskutabilan uspeh.nikola32":1h306ysa je napisao(la):Dodatnih 400 mesta za automobilie, je među najvećim uspesima rekonstrukcije.