Stanice
vucko":3gf53vx3 je napisao(la):
Stanica ima 5 komada,mislim da skoro sigurno leti ona izmedju djerma i liona koja je preko puta bombaja.
Da ta stanica je kandidat za ukidanje iz dva razloga.
Stanica kod Đerma se pomera na lokaciju trenutnog pešačkog prelaza kojim se izlazi iz pijace, znači bliže je stanici Branka Krsmanovića tj. kako si ti rekao preko puta Bombaja. ako bi se zadržala stanica kod B. Krsmanovića ove dve stanice bi bile na oko 200m jedna od druge, a naredna stanica je opet 250m gore tako da na oko 450m bi imali 3 stanice
Drugo da stanica ne postoji u suprotnom pravcu (od Vuka do Ustaniče ima 10 stanica,a od Ustaniče do Vuka 11)
Doduše ovo drugo i nije razlog za ukidanje. Bilo kako bilo evo spiska trenutnih stanica u Bulevaru
УСТАНИЧКА, РАДИО-ИНДУСТРИЈА, МИТЕ РУЖИЋА, ВЕЛИЗАРА КОСАНОВИЋА, ЗВЕЗДАРА ПИЈАЦА, БАТУТОВА, ЛИОН, БРЕГАЛНИЧКА,
БРАНКА КРСМАНОВИЋА, СТАРИ ЂЕРАМ, СРЕДАЧКА, ВУКОВ СПОМЕНИК /БУЛ.КРАЉА АЛЕКСА/
ВУКОВ СПОМЕНИК /БУЛ.КРАЉА АЛЕКСА/, СРЕДАЧКА, СТАРИ ЂЕРАМ, БРЕГАЛНИЧКА, ЛИОН, БАТУТОВА, ЗВЕЗДАРА ПИЈАЦА, ВЕЛИЗАРА КОСАНОВИЋА, МИТЕ РУЖИЋА, РАДИО-ИНДУСТРИЈА, УСТАНИЧКА
Da li je Bulevar Bulevar?
Steva":3gf53vx3 je napisao(la):
Ne bi se složio, bulevar ima sve predispozicije da bude reprezentativna ulica od cvetka pa do Trga Nikole Pašića. Nažalost sav potencijal bulevara nije iskorišćen ni pola procenata, bukvalno je ostao skriven pod plaštom tužnih propalih fasada oronulog asfalta, seljačkih baštica itd itd... Kada bi se to sredilo kako treba bila bi to bulevarčina i po
Pa mislim da se slažemo, sam si rekao da IMA PREDISPOZICIJE, što znači da se slažeš sa Nikolom32 i samnom da Bulevar trenutno, od Vuka do Liona, da baš i ne izgleda Bulevarski.
Da se razumemo, ne kažem ja da nema šanse jednog dana da Bulevar izgleda Bulevarski, ali kakao kaže Zaffa ličiće na nešto
zaffa":3gf53vx3 je napisao(la):
kada bi se rekonstrukcija obavila kako treba, konačno rešio problem ulične prodaje, poskidali oni ulični izlozi, raspale udžerice na ulici zamenile nekom pristojnom novogradnjom, malo sredile fasade u delu od vuka do liona, okrečili grafiti na depou i on bio pretvoren u nešto pametno, sredio đeram, kada bi letnje bašte koje ga skraćuju na metar širine bile obavezno skidane zimi (pekara bulevar, poslastičarnica bolonja...)
Ja bi ovome dodao da treba ići i na proširenje Bulevara, da dobije celom dužinom makar 40m širine mada bi bilo dobro.
Postoji izuzetna šansa za to jer sa strane Bulevara gde je Depo do raskrsnice sa Milana Rakića sem par zgrada sve su udžerice.
Jedino što me brine je izgleda da niko ne razmišlja o pomeranju ulične linije!