Moglo se i pretpostaviti da ce se to desiti... Suvise je komplikovana rabota bacanje djubreta u vise kanti za ovaj narod. Jedva nekako savladasmo da se stavi u taj jedan.ретардињо":15bwychc je napisao(la):Не знам ни колико су класификовани контејнери или како да их назовем добри у овом тренутку и некој ближој будућности док се много ствари не промени...
У блоковима на НБГ су ти контејнери разваљени, цигани узимају и продају, а са друге стране, баш сам на Студију Б слушао како исти камион товари сва три контејнера на гомилу...
Због чега да се играм са ђубретом у стану класификујући га да бих помогао неком циги да заради тако што само украде амбалажу, док ЈКП ГЧ (ако је то са Студија Б тачно) све баца на исту гомилу, а притом ми нико ништа не плаћа за труд због селектовања. Мислим да се у Финској добије 50€ центи за пивску и 75 за винску флашу, ако се добро сећам неке емисије давно емитоване, кад су два момка ишла без кеша тамо...
Кад се ствари промене, врло бих радо салектовао ђубре...за сада доприносим екологији тако што ни мрву не бацам по улици и није ми проблем да ми се папирићи згомилају у џепу до прве канте...
Било би фантастично да поставе подземне контејнере, бар овде где је проблем са простором.
Danas sam prolazio i bas ovo zapazio, stvarno sramota. Trebali su da stave ivicnjak pola metra visok zbog ovakvih sugradjana.zaffa":j0gcxrnz je napisao(la):predviđam scenario kao u delu iznad vuka gde se kola najopuštenije parkiraju na behaton
Voli narod ionako da gleda smeće...nbumbic":12yja7no je napisao(la):Za sada nema ništa od podzemnih kontejnera u Bulevaru.
Nažalost izgleda da nema ništa ni od klasifikovanja tj. posbenih kontejnera za PET, metal, staklo
Meni iskreno draže i da cigani pokupe taj papir i da ga prodaju za reciklažu nego da taj resurs završi na nekog deponiji...ретардињо":12yja7no je napisao(la):Не знам ни колико су класификовани контејнери или како да их назовем добри у овом тренутку и некој ближој будућности док се много ствари не промени...
У блоковима на НБГ су ти контејнери разваљени, цигани узимају и продају, а са друге стране, баш сам на Студију Б слушао како исти камион товари сва три контејнера на гомилу...
Због чега да се играм са ђубретом у стану класификујући га да бих помогао неком циги да заради тако што само украде амбалажу, док ЈКП ГЧ (ако је то са Студија Б тачно) све баца на исту гомилу, а притом ми нико ништа не плаћа за труд због селектовања. Мислим да се у Финској добије 50€ центи за пивску и 75 за винску флашу, ако се добро сећам неке емисије давно емитоване, кад су два момка ишла без кеша тамо...
Кад се ствари промене, врло бих радо салектовао ђубре...за сада доприносим екологији тако што ни мрву не бацам по улици и није ми проблем да ми се папирићи згомилају у џепу до прве канте...
Било би фантастично да поставе подземне контејнере, бар овде где је проблем са простором.
Stvarno bi moderatori trebali da reagujuprostorni planer":2odgs9sf je napisao(la):Ja mislim da bi nasi ljudi razdvajali smece. Kad su pre nekog vremena rasporedili kontejnere za pet ambalazu, bili su puni. A sto se tice cigana, oni samo i gledaju gde sta mogu da ukradu. Sta je njima da razvale kontejner, kad kradu kablove, a ako vide da su opticki, iznerviraju se pa ih zapale. Mislim da ce ovaj grad a i drzava tek imati veliki problem sa njima, jer ih je sve vise i sve su bezobrazniji... :notok:
Nisam siguran da je posao moderatora da pazi na kontejnere i kablove. Time bi trebale da se bave druge službe.nikola32":15gsne8b je napisao(la):Stvarno bi moderatori trebali da reagujuprostorni planer":15gsne8b je napisao(la):Ja mislim da bi nasi ljudi razdvajali smece. Kad su pre nekog vremena rasporedili kontejnere za pet ambalazu, bili su puni. A sto se tice cigana, oni samo i gledaju gde sta mogu da ukradu. Sta je njima da razvale kontejner, kad kradu kablove, a ako vide da su opticki, iznerviraju se pa ih zapale. Mislim da ce ovaj grad a i drzava tek imati veliki problem sa njima, jer ih je sve vise i sve su bezobrazniji... :notok:
Eto šta su predrasude... a baš me zanima koji to svet otkupljuje te iste kablove, otpad iz kontejnera isl. Nešto se ne sećam da su romi...zagor":2qt0fleh je napisao(la):Nisam siguran da je posao moderatora da pazi na kontejnere i kablove. Time bi trebale da se bave druge službe.nikola32":2qt0fleh je napisao(la):Stvarno bi moderatori trebali da reagujuprostorni planer":2qt0fleh je napisao(la):Ja mislim da bi nasi ljudi razdvajali smece. Kad su pre nekog vremena rasporedili kontejnere za pet ambalazu, bili su puni. A sto se tice cigana, oni samo i gledaju gde sta mogu da ukradu. Sta je njima da razvale kontejner, kad kradu kablove, a ako vide da su opticki, iznerviraju se pa ih zapale. Mislim da ce ovaj grad a i drzava tek imati veliki problem sa njima, jer ih je sve vise i sve su bezobrazniji... :notok: