Cuburac93
Higher intermediate
Pa cekaj te malo nisu valjda odsekli ono drvo sto pise nesto na kineskom.... ja juce prolazio iso nisto da kupujem i drvo je tu bilo......
Nije mi problem sto je pojeftinilo odnosenje paukom vec je problem sto ih pauk nije odneo. Pa makar i po novoj ceni tj. 1700 dinara+kazna 5000 dnara.vucko":174wt7sc je napisao(la):Zahvali se Djilasu i odluci da pojeftini odnosenje paukom za 50% pre neki dan,umesto da se sankcionise nelegalno parkiranje ono se prakticno prizejlkuje!?
Predlažem vam da prijavljujete, ja sam sačuvao u imenik broj parking servisa, pa nameravam da zovem kad vidim nešto takoLignjoslav":1qh5lb25 je napisao(la):Od Vuka do opštine Zvezdara danas je bilo bar 15 automobila parkiranih na tek popločanom trotoaru :notok:
Stvarno smo st***!
Zakonska osnova za to zapravo i postoji, zar ne? Kupci mogu da budu kažnjeni ako ne uzmu fiskalni račun, a ti ulični prodavci ni ne mogu da ga izdaju...Nenad":3pao39rp je napisao(la):^^To je takodje resenje i za ulicnu prodaju! Ako bi se kupci kaznjavali isto kao i prodavci, mnogo brze bi se to iskorenilo.
Te pare od prodaje platana neces videti, one idu direktno u dzepove gradskih funkcionera. To su oni osigurali sa tim sto su ih nazvali trulim, i sa tim sto nema niko ko do nadgleda i kontrolise njihov rad (sta bi trebalo da ima, i bilo bi posao opozicije) niko vise nece pitati gde su zavrsili ili dali su stvarno bili truli.2012":3rlsmwcv je napisao(la):Apel Gradu !,da pod hitno postave one matalne ograde za gradilište u Bulevaru,toliko je parkiranih auta na trotoaru da je greh gledati a kamo li proći i to baš na mestu gde su autobuske stanice,a trajno moraju da postave one livene stubiće ako misle da trotoari opstanu barem neko vreme. :o a i mogli su da postave podzemne kontejnere bar u okolini V.Spomenika,a onaj novac što preteče od Platana da srede fasade posebno onu preko puta Metropola i onih dve -tri kod Vuka,kao i studentski dom K.A.