A stajališta?I baš da se ne dosete da makar tramvajske baštice prebace u sredinu, bez širenja i eksproprijacije.
Navodno to solomonsko rešenje (uz obećanje naknadnog proširenja, itd i sl) čuvaju u rezervi ako bude galame i pobune građana.
Стајалишта су ту, између шина и зграда! Код Клуза има читавих 30 - 40цм! (Док једног дана трамвај не повезе неког само са спољне стране!)A stajališta?
Зашто тако мислите? Тендер се завршава у фебруару, у наредних 15 дана треба да се заталаса прича. Ако не, закрпише они Булевара и наредних 30 година, то је то.Bedno ili ne, ovo je znak da se pročulo nezadovoljstvo građana predloženim projektom.
Баш чекам да видим шта ће бити, ни једна странка са Звездаре се за сада не оглашава!Ovo ako opozicija u gradu ne iskoristi, kolektivno svi napolje iz politike.
Zato što čitam šta piše na forumu. Ne moram u sve lično da se uverim da bih potvrdio da li je nešto istina ili ne. A ako za neke stvari mogu da se dobiju informacije iz prve ruke, onda je to ovde. I na svu sreću, imam tu sposobnost povezivanja nekih stvari, a nisam jedini. Druga stvar je da li će građani uraditi nešto ili ne.Зашто тако мислите? Тендер се завршава у фебруару, у наредних 15 дана треба да се заталаса прича. Ако не, закрпише они Булевара и наредних 30 година, то је то.
Ја колико сам разумео, све остаје где јесте, тако да шине иду крајевима коловоза. У Војводе Степе је било могуће ставити их у средину, јер оса улице остаје иста, овде у Булевару то није могуће без рушења.Zato što čitam šta piše na forumu. Ne moram u sve lično da se uverim da bih potvrdio da li je nešto istina ili ne. A ako za neke stvari mogu da se dobiju informacije iz prve ruke, onda je to ovde. I na svu sreću, imam tu sposobnost povezivanja nekih stvari, a nisam jedini. Druga stvar je da li će građani uraditi nešto ili ne.
A što se tiče stajališta, ne znam kako zamišljaš da šine budu u sredini a stajališta na trotoarima?
+600 za Premier liguNema se para za proširenje, a 540 miliona evra za nacionalni stadion je tu... Ovo će ostati ovako zanavek...
Što se tiče stajališta što je pitao Sole, Prag ima jedno lepo rešenje za takav profil ulice, ali traži saobraćajnu kulturu koju mi nemamo. Evo par slika, gde se vidi da je stajalište istureno, a traka za kola na tom delu ukinuta.
Imali su i bolji "materijal" od ove rekonstrukcije pa ništa. Opozicija je nesposobnija od najlošijih na poziciji.Ovo ako opozicija u gradu ne iskoristi, kolektivno svi napolje iz politike.
Naravno da ne, jer:Mene zanima hoće li biti nekih protesta?
Heh, gledalac pinka ili hepija je u stanju da primi zdravo za gotovo sve sta mu kazu i da racionalizuje bukvalno sve, cak bi racionalizovali i to kad im neko ubije rodjenu mater ili oca.А и да почну да називају издајницима људе који протестују због тога то у очима сваке иоле нормалне особе