vinogradjanin
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.07.2021.
- Pohvaljen
- 1.657
Obe strane nerazumne u ovom izlaganju.![]()
Žustra rasprava investitora u Bloku 4 i predstavnika nezadovoljnih stanara pred kamerom N1
Zbog najave izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa u okviru Bloka 4 na Novom Beogradu, njegovi stanovnici strahuju da bi uskoro mogli da počnu da žive u betonskn1info.rs
Dok ostale zelene povrsine stvarno odose pod mac kako bi nikli parkinzi. I to je svima ok. Sizofren narod, malogradjanstvo.Slično je bilo i u Jurija Gagarina sa parkiranjem na "zelenoj" površini.
Covek je bukvalno rekao da ce da gradi podzemnu garazu, kada su pitali upravnika stambene zajednice da li im je to OK i prihvatljivo covek na keca rekao ne, cak i jedna je previse.Ukoliko siris bulevare, ne pravis metro, ubijas GSP i javni prevoz uopste onda lepo tu parcelu i svaku drugu gde se ljudi divlje parkiraju nameni iskljucivo za podzemnu garazu.
Jesu jesu. Rešeno je to u maju. Nadam se da neće biti nekih dodatnih problema u eksploataciji. Fan coili rade super, a podno grejanje bez prekida je bila opcija čak i tokom leta. Kad je krenulo u septembru hladno vreme, već sam krenuo da dogrevam uveĉe i ujutru. To su uradili kako treba. Isto tako još jednom moram pohvaliti da je zvučna izolacija urađena na vrhunskom nivou. Jednostavno ne ĉuje se ništa, a zgrada je već uveliko useljenja.Jesu resili probleme sa centralnim hladjenjem sto znam da se vodila diskusija u temi (izmedju ostalog i tvog negativnog iskustva)?
Mislim da je intenzitet saobraćaja praktično isti kao što je bio, makar u ovom delu JG gde je Sakura, jer autobusi dolaze mahom sa druge strane. Pretpostavljam da je veći intenzitet saobraćaja u Đorđa Stanojevića, Antifašističke borbe i možda u Milutina Milankovića. Vidim ja po neki autobus i u Jurija Gagarina, ali rekao bih da gro buseva dolazi sa druge strane.@dejanbg88 kakav ti je subjektivni osecaj nakon pustanja j rad ove nove autobuske, jel uticalo znacajno na guzvu u jg?
Sorry na zbunu, mislio sam da se ta ulica Marka Hristića vodi kao nastavak Đorđa Stanojevića. Na to sam i mislio kada sam napisao gužva u Đorđa Stanojevića.Nema autobusa u Đorđa Stanojevića do raskrsnice sa Marka Hristića. Definitivno je nešto pojačan intenzitet u Marka Hristića, kod NCR-a, pa do kružnog toka...
koliko ja znam, trebalo bi jedan poznati hotel na krilima ExpaJel se planira neka gradnja pored Sakure?