Ко је то предложио? Мој предлог јесте да се на бескорисном платоу изнад склоништа Генекс куле направи паркинг, јер блокови 33 и 34 имају проблем са недовољним бројем паркинг места:I ti bi da ukidaš parking mesta?!?
Post broj 6,684.Ко је то предложио? Мој предлог јесте да се на бескорисном платоу изнад склоништа Генекс куле направи паркинг, јер блокови 33 и 34 имају проблем са недовољним бројем паркинг места:
Gradnja novih parking mesta ne reseva problem nego ga samo pogorsava.
U ozbiljnim gradovima kao sto je London, NY, Moska trend je ukidanje parking mesta. Sto manje parking mesta to su manje guzve.
Zamislite da se ukinu sve garaze i sva parking mesta u centru Beogarada. Automobila vise ne bi bilo, samo gradski prevoz.
Parking mesto je luksuz i ne treba ocekivati od drzave da ti obezbeti mesto gde ces da parkiras svoj privatni automobil.
To i ja zagovaram. Možda bi nekako novom vlasniku Geneks kule to moglo da se predloži, njima bi bilo u interesu. Meni je rečeno da je tu origonalno bila planirana samoposluga i mesna zajednica. Dakle, predviđeno je da se nešto gradi.Ко је то предложио? Мој предлог јесте да се на бескорисном платоу изнад склоништа Генекс куле направи паркинг, јер блокови 33 и 34 имају проблем са недовољним бројем паркинг места:
Pogledajte prilog 212375
Изнад атомских склоништа не сме ништа да се прави/гради/ради итд. Завршена прича.Ко је то предложио? Мој предлог јесте да се на бескорисном платоу изнад склоништа Генекс куле направи паркинг, јер блокови 33 и 34 имају проблем са недовољним бројем паркинг места:
Pogledajte prilog 212375
Nisi u pravu.Изнад атомских склоништа не сме ништа да се прави/гради/ради итд. Завршена прича.
Zar nije bio plan da se gradi iznad skloništa u raznim blokovima? Od plana nije bilo jista jer su se ljudi pobunili jer bi tako ostali bez zelenih površina, ali niko nije rekao da je gradnja zabranjena. Ovde je očigledno bilo nešto planirano, jer bi inače površina bila uređena.Изнад атомских склоништа не сме ништа да се прави/гради/ради итд. Завршена прича.
Garaža se zove "blokovska" ali je na takvom mestu da nikom iz bloka nije blizu. Imalo bi smilsla da se koristi za Geneks.Bio je projekat jp skloništa da se gradi tu poslovni prostor pa je izbila pobuna ...
Zar ne postoji tu nedaleko ogromna ne zavrsena garaza sto se ist ne privede nameni
Добио сам одговор од надлежних:Замолио бих колеге форумаше, поготово оне са Новог Београда, да напишу ово и пошаљу на мејл општини Нови Београд и градском урбанисти:
Поштовани,
С обзиром на то да новобеоградски блокови 33 и 34 имају све већи проблем са недостатком паркинг места, предложио бих да се на поптуно запуштеном платоу изнад атомског склоништа поред "Генекса" изгради паркинг. Наравно, тај паркинг би требало зонирати и посадити дрвеће између паркинга и ограде од склоништа.
Срдачан поздрав,
(име и презиме)
Meni ovo deluje kao da su te oduvali. Tako su i meni odgovorili da će uraditi analizu kapaciteta parking mesta kao i protoka saobraćaja na Banovom Brdu gde ja živim, pa evo prođe 7 meseci i ništa. Čim nije zavedeno kao predmet, i ne dobije svoj delovodni broj, piši propalo.Добио сам одговор од надлежних:
Pogledajte prilog 212978