vinogradjanin
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.07.2021.
- Pohvaljen
- 682
Obe strane nerazumne u ovom izlaganju.Žustra rasprava investitora u Bloku 4 i predstavnika nezadovoljnih stanara pred kamerom N1
Zbog najave izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa u okviru Bloka 4 na Novom Beogradu, njegovi stanovnici strahuju da bi uskoro mogli da počnu da žive u betonskoj džungli. Profesionalni upravnik zgrade pored koje je planirana izgradnja novog objekta izjavio je da taj projekat narušava uslove...n1info.rs
Dok ostale zelene povrsine stvarno odose pod mac kako bi nikli parkinzi. I to je svima ok. Sizofren narod, malogradjanstvo.Slično je bilo i u Jurija Gagarina sa parkiranjem na "zelenoj" površini.
Covek je bukvalno rekao da ce da gradi podzemnu garazu, kada su pitali upravnika stambene zajednice da li im je to OK i prihvatljivo covek na keca rekao ne, cak i jedna je previse.Ukoliko siris bulevare, ne pravis metro, ubijas GSP i javni prevoz uopste onda lepo tu parcelu i svaku drugu gde se ljudi divlje parkiraju nameni iskljucivo za podzemnu garazu.
Jesu jesu. Rešeno je to u maju. Nadam se da neće biti nekih dodatnih problema u eksploataciji. Fan coili rade super, a podno grejanje bez prekida je bila opcija čak i tokom leta. Kad je krenulo u septembru hladno vreme, već sam krenuo da dogrevam uveĉe i ujutru. To su uradili kako treba. Isto tako još jednom moram pohvaliti da je zvučna izolacija urađena na vrhunskom nivou. Jednostavno ne ĉuje se ništa, a zgrada je već uveliko useljenja.Jesu resili probleme sa centralnim hladjenjem sto znam da se vodila diskusija u temi (izmedju ostalog i tvog negativnog iskustva)?
Mislim da je intenzitet saobraćaja praktično isti kao što je bio, makar u ovom delu JG gde je Sakura, jer autobusi dolaze mahom sa druge strane. Pretpostavljam da je veći intenzitet saobraćaja u Đorđa Stanojevića, Antifašističke borbe i možda u Milutina Milankovića. Vidim ja po neki autobus i u Jurija Gagarina, ali rekao bih da gro buseva dolazi sa druge strane.@dejanbg88 kakav ti je subjektivni osecaj nakon pustanja j rad ove nove autobuske, jel uticalo znacajno na guzvu u jg?
Sorry na zbunu, mislio sam da se ta ulica Marka Hristića vodi kao nastavak Đorđa Stanojevića. Na to sam i mislio kada sam napisao gužva u Đorđa Stanojevića.Nema autobusa u Đorđa Stanojevića do raskrsnice sa Marka Hristića. Definitivno je nešto pojačan intenzitet u Marka Hristića, kod NCR-a, pa do kružnog toka...
koliko ja znam, trebalo bi jedan poznati hotel na krilima ExpaJel se planira neka gradnja pored Sakure?