Šta je novo?

Razvoj novobeogradskih blokova

Bul.Mil.Milankovica uz prugu. Verovatno priprema iza skode...
20241214_104229.jpg

Наплаћују силне паре од рекламе на крову, а жале се да не могу сами да реше проблем. Звекнуо би им ја пар казну од неколико десетина хиљада, па да видиш како ће не моћи, већ морати да реше проблем. Фолиранти.

Наплаћују силне паре од рекламе на крову, а жале се да не могу сами да реше проблем. Звекнуо би им ја пар казну од неколико десетина хиљада, па да видиш како ће не моћи, већ морати да реше проблем. Фолиранти.
Kao neko ko ima poznanika u toj zgradi znam da naplaćuju bedne pare. Boje se da promene cene pa da im odu reklame.

Ja sam se zezao sa drugarom, za te pare ja ću sa zakupim i da imam svoje ime na vrhu zgrade. Verovatno agencija više plati struju nego mesto za reklamu.

Elem to je opet nešto evrica više nego druge zgrade bez reklama. Stvarno je nedopustivo da zgrada dodje u takvo stanje + da se još traže pare od grada za obnovu.

Da se traži novac za energetsko sređivanje zgrada razumem..

Ove nadstrešnice su u jezivom stanju, ovo bi trebalo porušiti pod hitno pa zameniti ih u istom obliku nekim laganijim materijalom, ne deluju mi baš racionalno projektovane sa ovako masivnim pločama i tankim nosačima. Sve te zgrade imaju veliki broj stanova i pojedinačno ne bi morale da se izdvoje ogromne pare za sanaciju fasade, radi se očigledno o tome da ljudi ne žele da brinu o zajedničkoj imovini, ali će izgleda većina biti prisiljena ako ne žele da im svaki izlazak napolje bude kao u ratnoj zoni.

Vrh