Ajde ajde, opste je poznato da srbin protestuje samo kada njemu odgovara. Ovaj slucaj je ovde jasan.Ne zna se ko je gori, da li ovi što se bore za svoj javni prostor, ili ovi što su plaćeni da biju ljude.
Ajde ajde, opste je poznato da srbin protestuje samo kada njemu odgovara. Ovaj slucaj je ovde jasan.
Bila. Bili su protesti.Није ми јасно како Петица није била проблем ал ова зграда је проблем?
Boga mi ima tu jedno 20-30 parking mesta? Nisam zagledao ali sve je razumljivo. Kapiram da ih je toliko i na protestu.
Хоће, радиће се практично нова улица (реновираће се), воде је у плану још увек као Сурчински путHoće li se Rajkova rekonstruisati?
Ima, ovde sam lepo objasnio sto ima veze da li je tu divlji parkingKoja zamena teza sa ovim potenciranjem sta je trenutno tu. Pa kakve veze ima sto je tu divlji parking. Pa njegovim sklanjanjem ce se kao ulepsati estetika kraja.
Uvek taj neki izgovor. Necinjenem se neki kraj, ulica, most totalno ruiniraju i kao dolaze spasioci investitori da nas kao spasubtog rugla. Ista matrica svuda. Pocelo sa BW, pa tramvaski most, pa sajam, pa 10tine deugih lokacija.
Da imamo normalnu gradsku vlast tu ne bi bio ovakav parking, vec isti dostojan coveka.
Moraćeš jer sada je tako ispred Petice. Nema razloga da verujemo da će ispred ove zgrade biti nešto drugačije.Nece ulepsati estetiku, al necu morati da razmisljam da lu ce me udariti neki kr**** koji vozi trotoarom da bi se parkirao na divlji parking ili mi svirati sto idem trotoarom sto ne moze da prodje od pesaka.
Da, samo sto ispred Petice ovo parkiranje na trotoaru mozes da prijavis belima, a ako ne lazu dosta njih je vec dobilo cestitke.Moraćeš jer sada je tako ispred Petice. Nema razloga da verujemo da će ispred ove zgrade biti nešto drugačije.
Šta mene briga što je neko dobio kaznu, ako problem nije rešen, pobogu?Da, samo sto ispred Petice ovo parkiranje na trotoaru mozes da prijavis belima, a ako ne lazu dosta njih je vec dobilo cestitke.
Pa šta me briga za njihove kazne. A i sa druge strane se vozi po trotoaru samo malo levo i desno od te lokacije. Prema Ivana Ribara voze trotoarom pored enjuba. A i ovamo se vozi po trotoaru i parkira pored piramide.Pa dok ga ne rese, dobijace kazne. Sa druge strane Jurija Gagarina su postavljeni stubici i ima drvored izmedju ulice i trotoara, ja se iskreno nadam da ce postaviti stubice zajedno sa drvecem.