Који срцепарајући шушпљи чланак од шарлатана из Нове С. Нити су се потрудили да провере шта и како, него неседају на лажи Добрице (Насиљем против Србије), иначе бивши члан Беобилда, а он је и оганизатор тог некаквог „протеста“ који је одржан у блоку 63. Наравно у чланку се нигде не спомиље Добрица да је он организатор, него као грађани се "самовољно окупили да протестују“.
@Вучко, и ти си, као и ови шарлатани, требао да провериш пре него што си ово поставио и објавио и истрчао се ко ..... пред руду, али да не пишем даље, изманипулисан си од стране дотичног, и то ми је жао због тебе самог. Наравно све је тенденционо написано и овај чланак као да је сам Добрица писао.
Као прво, у овом шупљем и неистинитом чланку, се нигде не спомиње градња вртића, само некаква нагађања. Као што сам раније рекао, вртић ће се градити у блоку 62
Nevezano za sam render, kakav je ovo fazon sa okriglim okvirom i četvrtastim prozorom u njemu? Inače, ako dobro vidim na renderu, toga nema, nego je u pitanju dva polukruga. Округли су бетонски оквири, а не два полукруга.
forum.beobuild.rs
Као друго, стамбено–пословни објакат који ће се наводно градити, је
само на кп 6825 и тај плац је
приватна својина Делезе Србија доо, што значи да ни држава, а ни град нису власници тога. Ту је Делезеов објекат Темпо Експрес, а већ дуже време је Делез најваљивао отуђење тог плаца. У децембу 2021. и јануару 2022.године је била забележба за промену имаоца права на објекат и упис забележби промена имаоца права на земљишту. Све има овде
https://katastar.rgz.gov.rs/eKatastarPublic/NepokretnostProperties.aspx?nepID=6t7b89N8194=
Као треће, није реч о две катастарске парцеле, него само о овој коју сам навео. Парцела до ове, а коју су ови шарлатани намерно обе означили, је кп 3347/45 и то је градска зелена површина (парк) и ту се неће ништа градити.
https://katastar.rgz.gov.rs/eKatastarPublic/NepokretnostProperties.aspx?nepID=tjSH/nAlDmg=
Као четврто, али нема додирних тачака са овим катастарским парцелама ни са блоком 63, али наравно исто написано нетачно (лажно), је то где се каже, цитирам: „Spisak poslova koji su dobijali, prilično je dugačak. Izgradnja parkirališta „Park and Drive” na Autokomandi koštala je 215 miliona dinara,“, завршен цитат. Лично не знам ко је „Конкорд Вест“, нити ме интересује, али они нити граде нити су инвеститори паркинга, на Аутокоманди. Радове на паркингу изводи г.п. „АР-Градња“, а инвеститор је ЈП „Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда“.
Искрено се надам да ова моја порука (пост) или неки њен део, неће бити избрисана/ни.