Šta je novo?

Razvoj novobeogradskih blokova

Pa čim stave dalekovod pod zemlju, svakako će na tim parcelama dozvoliti gradnju sličnu kao što su sada Sekura park ili Nova45. A da li će do toga doći zavisi od toga da li će se imati para, fakat imaju još dosta praznih placeva po NBG koje mogu da zavaljaju za pare, plus ceo kompleks IMTa će se rasparčavati i sumnjam da će skoro doći na red i taj deo.

Veći problem je prekoputa, taj deo onih udžerica ako bi mogli nekako da reše, bilo bi super (makar najcrnjem tajkunu prodali)

Имајмо на уму да блок 70 нпр. већ има више од 15000 становника. Да ли треба због алавости инвеститора направити потпуни колапс функционисања НБГ?

Pa dodaj još 10-ak hiljada koliko je planirano na zemljištu IMT-a i to preko istih saobraćajnica koje su već sada na granici podnošljivosti.

Znam ja to, svi blokovi "iza" raskrsnice Oml brigada i JG su veoma naseljeni, ali ne vidim da će to ikoga sprečiti u daljoj gradnji. Čekam samo da vidim u kom momentu će ipak prevagnuti privatni interest i one parcele u 44 i 70 bloku biti iskorišćene za stambenu izgradnju. Plus propali projekat akva parka koji sigurno već dugo čeka sličnu prenamenu (lokacija jedinstvena u BG da se razumemo).

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=610144#p610144:277y7bt2 je napisao(la):
astrodule » Wed Mar 20, 2019 1:21 pm[/url]":277y7bt2]Pa dodaj još 10-ak hiljada koliko je planirano na zemljištu IMT-a i to preko istih saobraćajnica koje su već sada na granici podnošljivosti.

Ovi me manje brinu, oni su, kako rekoh, pre ove raskrsnice OB i JG. Kada stigne IMT za igradnju probiće se nadam se prvo nastavak Evropske i Japanske i taj deo ponovo pretvoriti u bulevar sa tri trake.

Pre tačno tri nedelje je Zelenilo u mom kraju (Blok 3) skupilo jesenje lišće na gomile. I dalje te gomile stoje, ali manje jer ih je vetar oduvao.

O nepokupljenom granju ne vredi više pričati.

Ja vec nedeljama prijavljujem nepokupljeno jesenje lisce na Miljakovcu. Pre nekoliko nedelja su isto tako napravili gomilice koje niko nije dosao da pokupi i u medjuvremenu ih je opet vetar razduvao po celom parku. Park izgleda kao iz horor filma.
Od petka sam odlucio da zovem zelenilo svaki dan dok ne dodju da to pociste. Malopre bas zavrsio jos jedan razgovor sa njima.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Dule,da častiš!
ac7c39cd7dad7aa22cd2533c162f491c.jpg

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

@Tikvice,

svuda te ima, svaka čast. Pazi samo da te ne ispohuju negde usput.

Ha ha. U tom trenutku sam bio na raskrsnici sa BZĐ i pomislih da li je to redovna aktivnost ili po prijavi.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Eto,da smo se raspoznali mogli smo odmah na kafu.
@GOJE neće mene da pohuju,mator sam i žilav.Nekako više tikvetina nego tikvica,ali ovo lepše zvuči.Svraćam i u tvoj kraj često na burek kod Bobe.

Stvarno izuzetan doprinos forumu za ovo kratko vreme. A kod Bobe uglavnom pazarim bavarske kifle - praznik za decu :)

Auuu, kakvo preplitanje putanja forumaša. @GOJE ponekad protrči kroz moj kraj, ja nekada kroz njegov, a @Tikvica nam se prepliće u putanje

Hvala Goje,drago mi je da doprinosim (mada slikam telefonom i kvalitet je upitan)i da sam deo foruma.Verovao ili ne sigurno 10 god. pratim Beobuild i sve vas doživljavam kao drugare.Ajde sada vratimo se temi

https://www.ekapija.com/news/2454733/vr ... 9jRkmY_9UI

Tekst našeg forumaša

...
Osim Infostana, sve ostalo - nije ostalo.

Sada su u tržnom centru kod Carine - četiri kladionice, dve samoposluge, pekara, knjižara koja prodaje udžbenike, prodavnica zdrave hrane, lokal "Švercer bar", fakultet i srednja škola.

U podrumu su i luksuzne prostorije u kojima se održavaju svingerske žurke. Levo od tog ulaza ispisan je, latinicom, grafit: "Smrt ustašama".

Jedan lokal, desno od nekadašnje Šumadije, danas je prazan i očekuje zakupca. Ko li bi tu mogao da dođe?

Ja se izvinjavam što sam prijavio grafit kojeg više nema ;)

Inače prazan lokal je u nekom stečaju (Borovo) i zato zvrji prazan.

Švercer bar je inače tu od pre 10-ak dana. Kada se objekat renovirao izlozi su iznutra bili oblepljeni papirima Male fabrike ukusa, tako da su možda to sestrinske firme (kafane).

A evo i radova na stanici u Bloku 38, kao i novog parkića (više izletišta) u blizini

87571fbe428313f9e43065e45aaf7cf2.jpg
67b72a01dcf505b01b8ad71b78681341.jpg
aa932744762ced5dd26e09c73ba32365.jpg
da2e3b33fb7c74cd79d46e68a64e9e77.jpg
8f638ba7d9e1870ad5ffcbd139443564.jpg
7027a1e7bff581a5ca1c9e4f8fa6e197.jpg

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Trebali su tu podstanicu bolje ukopati i da je postala brdasce za sankanje ...
Klupe koje su postavili uopste ne idu uz nbg kako nemaju osjecaja nimalo ...

astrodule":2twka3ux je napisao(la):
Te klupe je donirala izgleda firma premijerkinog brata - Asseco (barem to ime piše na tabli)
Ne ulazeći u diskusiju o ličnim zaslugama i dostignućima porodice Brnabić, Asseco je Poljski koliko znam.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Srećan nam (zvanični) rođendan Novog Beograda uz par seksi akcijašica (to su bile devojke, a ne ove današnje što se fotkaju za Instagram)

Високи стандарди ВеУправе™.
Смеће са Новог Београда, веровали или не, односи један камион Градске чистоће (ретко два).
Недеља, 7. април 2019, Блок 2:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=615627#p615627:2w37huii je napisao(la):
astrodule » 11 Apr 2019 11:01 am[/url]":2w37huii]Srećan nam (zvanični) rođendan Novog Beograda uz par seksi akcijašica (to su bile devojke, a ne ove današnje što se fotkaju za Instagram)

file.php
Ne nasedaj na propagandu :D

Vrh