NikolaStojkovic92
Beginner
- Učlanjen(a)
- 30.09.2023.
- Pohvaljen
- 5
Ali vise stanova imaKod Fmp-a je manji plac, mislim da ce brze
Ali vise stanova imaKod Fmp-a je manji plac, mislim da ce brze
Zato sto su zgrade gusce i vece spratnosti. Lakse im je da sazidaju par spratova vise nego da temelje zgradu na potoku od nuleAli vise stanova ima
Al treba i da poruse ceo taj prostor kod fmp-aZato sto su zgrade gusce i vece spratnosti. Lakse im je da sazidaju par spratova vise nego da temelje zgradu na potoku od nule
A kad pocinju da ciste teren?Ma to ce brzo, niski su objekti. Oni za dve nedelje to mogu sve da poruse ako hoce
A ono na belim vodama,vodovodska ulica bas na stanici onaj napusteni objekat bivsa stamparija sta je sa njom,sta ce biti tu?Ma to zna samo Nebojsa
Primetila sam da u poslednjih mesec dana ima znatno veci broj radnika u odnosu na poslednjih nekoliko godina,kada je uglavnom bilo samo 2-3 radnika, i to samo u nekom odredjenom,kratkom periodu,a ostatak godine je bilo tako,kao sto si i naveo,napusteno. Nemam detaljnije informacije o tome sta je u planu izgradnje...A ono na belim vodama,vodovodska ulica bas na stanici onaj napusteni objekat bivsa stamparija sta je sa njom,sta ce biti tu?
Zvao sam..pitao..i bolje da nisam.
Tako i meni rečeno, ponudila mi sastanak, ali ne ide da im nudim 2700 sa pdv-om, a ne pada mi na pamet da platim više na samom početku gradnje, pa da živim 5 godina na gradilištu, to je stvarno samo za budalu (izvinjavam se).Znam ja poslali su mi mail 3.200e + PDV za vecu kvadraturu "moze da se pregovara".
Dišo, nije to Deki Stanković. Ovde gradi "Sanidei", a Dekijeva je "Stefial"Pogledajte prilog 177804
Ovo je zamenila dekijeva zgrada
Погледај ове подтеме на теми "Пројекти у изградњи" , можда ти нешто буде и одговарало.Zdravo, zanima me preporuka za neke kvalitetne novogradnje (da provereno znate da je rađeno kvalitetno) u Zemunu, a da je rok do kraja 2024.? (Ps. Mogu da budu i već završene relativno nove zgrade)
Zahvaljujem!Погледај ове подтеме на теми "Пројекти у изградњи" , можда ти нешто буде и одговарало.