Ова ”надоградња” је баш близу мене. Не знам одакле бих почео да пишем о овоме што су сада направили. На гугл мапи је слика из 2015 и може да се види како је оригинално изгледала кућа: https://www.google.com/maps/@44.773...xwTpPUyY-6rUJyCA!2e0!7i13312!8i6656?entry=ttuSta je ovo kakav je ovo cirkus cjev na fasadi
Sta je sa ovim min zazidanim prozorom
Luks vila luks lokacija
To da se uspešno zagradi prilaz stanici TB
Један од основних услова при продаји овог плаца је био да прилаз/пролаз железничком стајалишту "Тошин бунар" мора да остане, односно да исти пролази кроз будући објекат који се ту буде изградио.Ако су паметни, направиће објекат који ће се интегрисати са ЖС Тошин бунар, где ће приземље бити проходно и прозрачно, са локалима.
Ако су будале, направиће ту зид.
Drustvo odlucio sam se za kupovinu putem kredita i pored ovih kamata jer cekati doveka nema smisla.
Treba mi vasa pomoc gde pogledati sve novogradnje koje su ili ce biti zapocete.
Ja vec gledam na 2 sajta (ne znam smem li da napisem) ali dosta projekta nedostaje. Dosta se krecem po gradu pa vidim neko gradiliste koje nigde nema evidentirano. Nesto sam video i ovde i to mi dosta olaksava.
Hvala na predlogu. Primenio sam tu taktiku, ali kolima i nije ispalo najbolje zbog parkinga. Videcu da obavim pesice.На жалост нема много сајтова које имају те информације и још их је мање (нема да ја знам) да их редовно и прецизно ажурирају. Ако имаш идеју који део града, шетња по том крају који те занима, видиш градилиште, гугл претрага по улици или називу инвеститора итд. Волео бих да имам паметнији предлог.