Šta je novo?

Razni projekti

@Вуха, ниси прецизан, на који монструозни објекат си мислио ? Претпостављам на овај који сам означио стрелицом. То ће бити Меркаторов дистрибутивни центар.

Slika zaslona 2023-10-28 u 20.46.53.png
 
Данас-05.10.2023. објављено је обавештење о поднетом захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину пројекта изградње стамбено - пословног комплекса „Лековити Вождовац или ти Elixir Voždovac" https://www.beograd.rs/cir/gradski-...mbeno---poslovnog-kompleksa-elixir-vozdovac-/

О том новом будућем стембено-пословном насељу сам писау/постављао цртеже 15.02. и 17.02.2023., кад је објављена јавна презентација урбанистичког пројекта https://forum.beobuild.rs/threads/razni-projekti.546/page-429#post-1043308. Насеље ће бити између улица Браће Јерковића-Кружног пута-Пека Дапчевића.

Pogledajte prilog 175557Pogledajte prilog 175558
Да цитирам самог себе

Данас је објављено да је добијено решење о потреби проценe утицаја на животну средину пројекта изградње стамбено - пословног комплекса „Elixir Voždovac" или ти "Лековити Вождовац"
https://www.beograd.rs/cir/gradski-...mbeno---poslovnog-kompleksa-elixir-vozdovac-/
 

Prilozi

  • решење.pdf
    393,6 KB · Pregleda: 93
Zna li neko nesto o Merin kompaniji?
Koliko sam nasao da je "Merih Hil" na Lekinom Brdu uradjen jako dobro i za moj ukus lepo izgleda pa me zanima trenutni projekat "Silva Vidikovac".
 
Zna li neko nesto o Merin kompaniji?
Koliko sam nasao da je "Merih Hil" na Lekinom Brdu uradjen jako dobro i za moj ukus lepo izgleda pa me zanima trenutni projekat "Silva Vidikovac".

Oni su radili Big Residences na Karaburmi i generalno zgrade izgledaju jako profi odrađene. Imaš slike da pogledaš na pripadajućoj temi.
 
Ako je počela gradnja, trebalo bi otvoriti temu.
Ne znam kako se otvara tema,ko zna neka otvori
Da pocela je
Није тешко отворити нову подтему. Пошто је члан @Саша често сликао/пратио до сада почетак радова, можда не би било лоше да он отвори ту нову подтему. Ето, јавићу му на ПП да то уради. https://forum.beobuild.rs/threads/razni-projekti.546/page-458#post-1151524
 
Стан на Дедињу 1.300.000 евра
 
Не знам, али мени овде више боде очи то да на пример имаш лепу кућу преко пута парка у крају где су само породичне куће и онда комшија прода своју кућу и плац неком инвеститору који ту сазида неку зградурину са 40-50 станова и онда кад седиш у свом дворишту на сунцу и пијеш кафу са 50 прозора буље у тебе као у биоскопу,
буквално ти упропасте начин живота преко ноћи.
Inace ta mikrolokacija je solidne. Ispred je park, preko puta kog je ponovo uspostavljana osnovna skola. Ovo za kuce se slazem, otici ce i taj cija kuca je ostala jer je isgubljena svaka privatnost. Mnogo je gore to sto nema parkinga osim ako ne kupis garazu.
 
Sta je ovo kakav je ovo cirkus cjev na fasadi
Sta je sa ovim min zazidanim prozorom
Luks vila luks lokacija
 
Vrh