[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=825006#p825006:5krizobg je napisao(la):
dejang » Sub Feb 20, 2021 4:08 pm[/url]":5krizobg]Pozdrav ljudi, imam par pitanja a takodje bi mi i trebao dobar savet. Planiramo ugradnju stolarije na novoj kuci, hocemo da to odradimo kvalitetno dakle, nesto u rangu npr REHAU "Synego" - troslojni staklopaket - tri dihtung gume. E sada, ja sam slao na dosta mesta za ponude, i ponude se razlikuju bas dosta u ceni. Ali otprilike sam suzio izbor ponuda na nekoliko, hocemo jos da pogledamo kako izgleda ALUPLAST Ideal 8000. Dobio sam par slicnih ponuda za REAHU "SYNEGO", GAELAN S9000, ALUPLAST Ideal 8000, INOUTIC PRESTIGE pa me zanima sta biste preporucili. Takodje me zanima da li je neko imao iskustva sa Eurowin, Plastal, Beohram firmama, pitam konkretno za te firme posto su mi one u uzem izboru. Naravno, ukoliko neko ima preporuku za neku firmu u blizini Novog Sada, slobodno neka prosledi.
Da li je realno da je npr za GEALAN S9000 opcija sa 3 stakla skuplja nekih 15% u odnosu na isti profil samo sa dva stakla?
Imam pitanje vezano za staklopaket, ako sam ja dobro iscitao ovu temu, i malo detalje oko stakala, staklo 4 godisnja doba smanjuje prodor svetlosti, sto mi ne odgovara na severnoj strani, tipa na juznoj strani mi je ok staklopaket 4gd/float/niskoemisiono, da li postoji i da li je ok da se npr uzme float/niskoemisiono/niskoemisiono, neki predlog ili gde mogu pronaci tabelu staklopaketa sa karakteristikama, konkretno mi treba staklopaket koji je odlican zimi i provodi maksimalno suncevu svetlost.