Zdravo svim clanovima,
Kako nas ocekuje nabavka stolarije za manje od mesec dana, iscitao sam sve stranice na temi, edukovao se sto se tice stolarije i trazio ponude od izvodjaca.
Obratio sam paznju na kljucne stvari, profil, okove, 3 dihtung gume, i staklo paket.
Kako pravimo novi objekat koji ce biti dobro izolovan, zelimo da imamo dobru i kvalitetnu stolariju, a kako imamo oko 25m2 stolarije sa komarnicima i alu roletnama ponude se krecu od 4700-5300eur.
Ponudu za VEKA / SOFTLINE 82 smo morali da otpisemo kako je cena izvan budzeta.
Molio bih uvazene clanove foruma i deku za pomoc prilikom izbora opcija, mada se meni licno najvise svidja Shuco, iako citajuci prethodne stranice sam razumeo da nije bolji od ostala 2 profila, dok mi se najmanje svidja Gealan.
Dodatno, ako imate preporuke za neke firme na teritoriji BG i okoline bio bih Vam zahvalan. Jer za isti paket imam ponude koje se razlikuju i do 500eur.
SCHUCO Living 82 MD 7komora
WinkHaus Activpilot (postoji sansa za Sigenia okove ako budu imali na stanju u tom trenutku bez doplate) moze i MACO ali uz doplatu
44mm, Low-E4+F4+Solar 4 (Argon)
3 dihtung gume
firma X 4770eur / firma Y5150eur (ne znam da li je dozvoljeno navoditi imena pa sam ovako stavio)
Gealan S9000, 6komora, 82mm
GU
4CGS +16Arg+ 4Flot +16Arg+ 4CGP
3 dihtung gume
firma X 4900eur / firma Y5110eur
Trocal 88mm, 7komora
WinkHaus Activpilot
4CGS +16Arg+ 4Flot +16Arg+ 4CGP
3 dihtung gume
firma X 4720eur / firma Y5250eur
Hvala unapred.