Dobar dan, jutro, vece, vec sta je kod koga.
Treba mi pomoc, a vidim ovde da imamo jednog divnog Deku I jos puno iskusnih I pametnih diskutanata pa cu biti slobodna...
Nedavno smo na ku
Pogledajte prilog 179691Pogledajte prilog 179692ci promenili prozore, ugradili smo PVC I tu pocinju muke.
Prvo sto sam uocila je da su sastavci na uglovima (varovi) uradjeni ocajno! Posto su prozori imitacija oraha, za ocekivati je bilo da I varovi budu negde te boje. Moji su puno svetliji I "cupavi", pokusacu da zakacim sliku.
Posle ugradnje, odemo mi na more, vratimo se, kad ono voda od kise usla u svaki ram manje ili vise, iz nekih I prelila...
Da skratim. Dosli majstori, busili, busili, smirglali one varove I postigli da su neki ramovi prestali da zadrzavaju vodu, neki jos nisu ali "popravice oni to", a varovi su jednako losi, tu pomoci nema jer ne sme da se smirgla da se ne bi ostetila folija...
Na moje suprotstavljanje daljem busenju prozora, rekli su mi da se tako resava problem curenja I da je to normalno.
Meni, opet, ne ide u glavu da je normalno da tolika kolicina atmosferske vode uopste moze da se nadje izmedju rama I krila prozora, pa to onda ne dihtuje?
A kakav je to onda prozor ako ne dihtuje? Ili ja nisam u pravu, prosvetlite mi molim vas...
Eto, to je moj problem I molim vas da mi pomognete da ne prave budalu od mene, jer imam utisak da upravo to pokusavaju koristeci cinjenicu da ne zivim u Srbiji nego preko bare.
Unaored puno hvala.