I posle "kratke" pauze... "zapochinju" ono shto su obecali pre x vremena...
Gledajuci blok67a (ABlok) moram da kazhem, svaka cast investitoru i izvodjacima, to je projekat koji pokazuje kako mozhe da se radi kad su ljudi placeni. Jedva cekam da vidim kako ce izgledati kad se zavrshi, iako imam neke zamerke shto se tiche rasporeda u stanovima, i blizini susednih manjih zgrada, i same zgusnutosti... al realno tako ce i ovde da bude.
Investitori tu gledaju svoj profit shto je razumljivo, al preterashe ga vishe, nacickavaju zgrade gde stignu. Svaki put kad prodjem ulicom Klare Cetkin, ispizdim, kad vidim one dve uzhasne u svakom smislu zgrade, jedna ruzicasta druga plava kako su postavljene na mestu gde su bili lokalni parkici. Najveci krivci su tu ljudi koji odobravaju te projete, ili oni koji su ih naterali da odobre.
posle duge pauze poz
E da, posle malo vishe od godinu dana, nishta se nije raspalo u stanu
Imam primedbe oko zvucne izolacije, al to je samo za stan pored mene. Sve ostalo, je za sad ok. A da, poshto mi je plafon bio reljefast, doshli su majstori da srede... 80-90% su sredili, ali zato su parket oshtetili sa merdevinama, jer nisu imali na nogicama zashtitu.
Moram da kazhem da ljudi koji su zaduzheni za West 65, priicno ok. Samo ima malo vishe treba vremena da reaguju na poziv i zamerku, ali na kraju rese stvar. PS. u slucaju da nekog interesuje, 5500 RSD mesecno ode na odrzavanje i to je na stan od 63+m2 (sa sve terasom). Al moram da kazhem da je samo jednom racun za gas bio oko 4k RSD tokom zime (pozitivno sam iznanadjen kako se pokazala izolacija tokom zimskog perioda) dok je ovako oko 2.5k RSD. Racun za infostan je smeshan.