Šta je novo?

PSP Farman West 65 - [ Multifunkcionalni kompleks - 152.437 kvm ]

Gledao sam to. Moje neko mišljenje je da je to samo marketinški trik da privuku kupce za stanove.

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Dobar im marketing: kupite sada stan i živite sa pogledom na veliko gradilište, sa zvucima mašina i kamiona, neka vam majstori sa skele prvi požele dobro jutro dok ispijate kafu na terasi... :)

Btw u tom istom prilogu su pomiljali i studiju visokih objekata, nažalost nisu je kritikovali nego su je pomenuli samo kao činjenično stanje.

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Иако студија предвиђа изградњу високих објеката дуж УМП-а, што би значило да је ова кула могућа, зар није у последњем појављаивању у јавности нови директор урбанистичког завода јасно рекао да ће куле до 150 метара бити могуће градити само код Ж. станице НБГ (ака блок 42).?

slika1466.jpg

Evo nekoliko slika od danas. Postavljena su ulazna vrata na zgradi. Parket se radi u zgradi J, slike su iz stana sa drugog sprata. Keramika na terasama zgrade je takodje zavrsena

imag1329.jpg

imag1327j.jpg

imag1324l.jpg

imag1325.jpg

imag1330w.jpg

Koliko god imam problema sa imitiranjem starog stila u prizemlju i sa ovim ulicnim lampama, moram da priznam da mi organizacija gradnje i profesionalni pristup celom projektu imponuje. I sada jos jedno priznanje: ove lampe, mada su kao fol "starinske" sto mi se ne svidja, imaju tu dobru stranu da svetlost bacaju tamo gde treba - na plocnik a ne u nebo. :kk:

I stednja energije i manje bespotrebnog zaslepljivanja ptica i drugih bica u prirodi. A valjda ce i stanarima biti lakse da spavaju ako im manje vestacke spoljasnje svetlosti ulazi nocu kroz prozore.

idi2zd.jpg

15nm6ja.jpg

Ovih dana cu da okacim slike i sa druge strane. Sve u svemu lepo napreduje.

Ovaj vetar što duva je pokodao zaštitne folije k'o Mrkonjić rokove na Koridoru 10.

Slabo se sta vidi spolja, ali unutra rade punom parom. Mislim da je parket stigao negde do 4. sprata, a cula sam da bi trebalo do kraja ove nedelje skroz da bude gotov.

Pozdrav svima, evo danasnjih slika.

25021.jpg

25022.jpg

Juce smo bili na gradilistu, parket je izgleda postavljen u celoj zgradi do AC-a (6. sprat sigurno, za penthause ne znam). U kupatilima je pustena voda, montirani regulatori za grejanje/hladjenje i interfoni cini mi se (zasticeni su pa se ne vidi dobro). Na stepenistu u celoj zgradi su postavljeni gelenderi.

Kako su mi rekli ljudi iz WEST-a, tehnicki prijem je poceo 20.02., verovatno idu stan po stan kako se koji skroz zavrsi.

Hrastov parket je, u tehnickom opisu pise "hrastov parket 1. klase, proizvodjaca Stoeckl Parkett ili istog kvaliteta"

Hrastov parket jeste, to sam videla, a koji je proizvodjac konkretno to ne znam.

Pozdrav svima,

Bili smo juce u stanu, zatekli elektricare koji vrse poslednje kontrole. Sve je inslairano uticnice, prekidaci, itd, jos je ostalo da se okreci jos jedna ruka, da se montiraju okviri oko prekidaca i lajsne oko parketa, i to bi bilo to cini mi se. Unutrasnja vrata u stanovima su postavljena.

Na srednjoj zgradi su krenuli da skidaju skele, pa sasvim druhacije izgleda, meni se svidja :)

08031.jpg

08032x.jpg

A ono što meni nije jasno: ovde se vidi, u desnom uglu (iza plastične klonje), prizemni objekat, koji je, izgleda, završen.

672ng.jpg

a prema renderima, na tom mestu treba da se grade nove "lamele"...

Nije zavrsen taj objekat, to su poceli da grade sledecu zgradu, koju ce nastaviti kada ove tri budu gotove

Probaću u narednih dana da priđem sa suprotne strane

To je podzemna garaza. Sledeca lamela se gradi u njenom nastavku prema O. Brigada, ako se bude radilo prema planu na onom videu. Ako tako bude, uskoro ce morati da ruse onaj talasasti 'trznjak' gde je tehnomanija itd.

A evo i mene,dugo se nisam javljao. Vidim da su postavili i tende na srednjoj zgradi, iza su isto skinuli skelr i folije sa brisoleja na srednjoj. Ovih dana planiram da odem sa majstorom za kuhinju i plakare, pa da vidim i kako je unutra. Cini mi se da bi trebalo u nekih mesec dana i da zavrse,bilo bi lepo. :)

Nebojsa":38erld9g je napisao(la):
To je podzemna garaza. Sledeca lamela se gradi u njenom nastavku prema O. Brigada, ako se bude radilo prema planu na onom videu. Ako tako bude, uskoro ce morati da ruse onaj talasasti 'trznjak' gde je tehnomanija itd.

Podzema garaža zauzima ceo prostor ispod ove prve lamele kao i njenu okolinu, tj, prvo su izgradili garaže, a onda samo na delu ploče iznad garaže je izgrađen ovaj prvi red...

Vrh