relja":2cjcletc je napisao(la):Danas je počelo montiranje krana.
stf":3j7jgr7b je napisao(la):Ја типујем на предизборну годину.
mradulovic":1kl6etpr je napisao(la):ja samo ne znam kako ce da nadje ljude koji ce da kupe "elitni" stan u Srbiji u ovom, u tom broju. Cini mi se da se ovde neki investitori bash kockaju jer se ne ponasaju kao da drugi deo dabl-dip recesije u svetu nije na vratima i kao da Srbija ekonomska utopija, nezavisna od svih....pa ljudi ni Belvil, 3 godine od pocetka prodaje ima barem 30% neprodatih stanova.
Kapiram da ce ovaj projekat stati na pola puta,
Izvini, za dogovor je potreban interes obe strane. Za ovako veliki projekat, potreban je i veliki interes, a ja iskreno ne vidim interes ni grada ni investitora da se ovo gradilište baš sada oživljava.stf":12ifyhw4 je napisao(la):Како какве? Договор града са инвеститорима.
Крену да муљају на пар градилишта, типа, пребацују камење са гомиле на гомилу, и тако одуговлаче до избора, а после полако, градилишта неприметно замру......дешавало се већ.
Takodje.I nije im bas elitno sto ce beovozovi na 100m od prozora da im jure.stf":3ezcl184 je napisao(la):Ја се надам да изградњом толиког броја "елитних" а заправо, само мало квалитетнијих станова, неминовно ће доћи до пада цена, јер "елитне" неће имати ко да купи. То ће резултирати ситуацијом да и људи са нормалнији примањима могу доћи до квалитетнијег стана него што је до сада био случај.
Резултат: Повећан квалитет новоградње.
West 65
West 65 je moderan stambeno-poslovni i komercijalni kompleks koji se nalazi na Novom Beogradu na uglu Ulice omladinskih brigada i trase unutrašnjeg magistralnog prstena. Kompleks čini 11 stambeno-poslovnih objekata sa podzemnom garažom, trgovinski centar i višenamenska kula. Obzirom na veličinu i složenost, kompleks će biti realizovan u nekoliko etapa.
U toku je realizacija 1. etape koja se odnosi na stambeno-poslovni deo sa dve podzemne etaže. Osnovne karakteristike stambenog dela su: optimalna organizacija prostora, prvoklasni materijali i oprema, individualan i ekonomičan sistem grejanja, centralni sistem hlađenja sa pojedinačnim merenjem potrošnje, obezbeđenje i kontrola pristupa, profesionalno održavanje i upravljanje.
Tim CRE International na ovom projektu vrši stručni nadzor.
Projekat: Stambeno-poslovni i komercijalni kompleks
Površina: 1. etapa - cca 26,000 m²
ukupno nadzemno i podzemno - cca 150,000 m²
Arhitekta: PFB Beograd
Investitor: Farley Investors, Agro Development
Uloga CRE tima: Stručni nadzor
+bg259":1jt9r6oo je napisao(la):koliko me nervira ovaj porjekat....