Nikada toliko nisu bila promovisana vozila privatnih prevoznika kao danas. Ok, to radi Direkcija koja je nadležna za ceo javni prevoz, al za mene lično koji sam dosta upućen u tematiku, ovo je toliko ogavno da nemam reči. Eliminacija bilo kakvog načina raspoznavanja vozila, u smislu čija su, jes to običan narod ne zanima, al zna se tačno šta se prvenstveno time prikriva, najveće je Šapićevo dostignuće do sada. Sigurno se to ne radi da bi sve bilo vizuelno lepše, kao to i ovako ljude ne interesuje. Na kraju, zašto obaveza uklanjanja oznaka, neka bude na izboru prevoznika. Krije se firma od preko 5000 zaposlenih osnovana još 1892. godine. Niko nam još do sad nije uzeo identitet. Ne smemo ni na displejima ispisati GSP Beograd, kao da više ne postojimo, mislim na nova vozila. Ugušiće nas u tišini što kaže jedan moj kolega. O toliko sažvakanoj nabavci vozila tek, zašto mi nismo mogli dobiti Citaro. Ne mrzim nikoga, al Strela mi je neverovatno mrska. Gurali su se ranije razni, al nikad ovako, i to u rekordnom roku. GSP po svemu izgleda sve jadnije iz godinu u godinu. Danas nekim poslom otišao na kratko do pogona Zemun. Nisam bio jedno tri godine sigurno. Tuga na šta ono liči, od garaže, samog prostora, preko inventara, Kosmaj u poređenju kao kula West65. Ikarbusi, pogotovo iz 2013 jezivi, otužno i bedno. Znam da to ne mora biti tako. Grad je i ranije možda trebao da lepo ugasi GSP, a ne da ga ovako ponižava. Tolike paretine se guraju u sve i svašta, a Grad ne može da počisti i sredi sopstvena komunalna preduzeća, a GSP mu najveće, prava slika i prilika našeg društva, a najviše grada Beograda i njegove politike, odnosno nemara, korupcije, politizacije itd. Nije to odlika samo ovih naprednjaka, nije to od juče tako.