Donekle i tačno, Strela će imati najbolji vozni park, a niko neće znati da oni voze na npr 88 i misliće da je to Gsp sa novim autobusima, naročito se neće primetiti jer verovatno neće biti stranih vozača na zglobovima. Navodno su skoro svi polasci popunjeni i ima dosta zainteresovanih vozača za 88 koji samo čekaju da preuzmu liniju i da krenu sa radom.Mnogo perfidno. Sad će svi da imaju natpis Beograd, a to da li je Perin ili Žikin nije bitno. Već sam pisao da su ljudi u mom okruženju počeli da primećuju krševe i loše održavanje pojedinih privatnika, a ovim će to da se spreči. Biće "vozila grada Beograda". Ruku na srce, uskoro će i GSP da ima samo tursko i kinesko đubre, pa i neće biti razlike. Zapravo, ovo je medveđa usluga Streli, jer narod neće znati čiji su Mercedesi![]()
Otud što ne koristiš baš često gradski prevoz.čekam 88 na sajmu, i staje clc maz na 94. (vanlinijski prevoz). ne lezi vraže, smer za resnik, hvala bogu mi otvorio vrata da siđem
otkud 94 staje na sajmu?
Donekle i tačno, Strela će imati najbolji vozni park, a niko neće znati da oni voze na npr 88 i misliće da je to Gsp sa novim autobusima
Veliko je interesovanje jer su do skoro vozača solo i zglobnog vozila plaćali tako da je baš malo razlike bilo, a sada će vozači zglobnih vozila imati oko 40.000 veću platu. Ipak, ne verujem da baš neće biti crnaca.Donekle i tačno, Strela će imati najbolji vozni park, a niko neće znati da oni voze na npr 88 i misliće da je to Gsp sa novim autobusima, naročito se neće primetiti jer verovatno neće biti stranih vozača na zglobovima. Navodno su skoro svi polasci popunjeni i ima dosta zainteresovanih vozača za 88 koji samo čekaju da preuzmu liniju i da krenu sa radom.
Uz Dumeco i Clc na potezu 500Po meni idealna preraspodela prevoznika po linijama je sledeća:
Strela- potezi 600,700 i 800+ 52 i 88 (dok ne otplate Citare)
GSP- potezi 100,300 i 400+ otete linije (mogu se dodati 33 i 48)
Dumeco- potez 500. Problem je što više ne postoje neki prevoznici, tako da bi bilo najbolje da na ostalim linijama gde su privatnici, da tu i ostanu, jer GSP nije u mogućnosti da ih drži (bar za sad). A i privatnici ne postoje od juče (osim Strele, ali verujem da će i druga vlast napraviti neki deal sa njima ili još bolje da postane državno preduzeće).
Идеална по мом мишљењу:Po meni idealna preraspodela prevoznika po linijama je sledeća:
Strela- potezi 600,700 i 800+ 52 i 88 (dok ne otplate Citare)
GSP- potezi 100,300 i 400+ otete linije (mogu se dodati 33 i 48)
Dumeco- potez 500. Problem je što više ne postoje neki prevoznici, tako da bi bilo najbolje da na ostalim linijama gde su privatnici, da tu i ostanu, jer GSP nije u mogućnosti da ih drži (bar za sad). A i privatnici ne postoje od juče (osim Strele, ali verujem da će i druga vlast napraviti neki deal sa njima ili još bolje da postane državno preduzeće).
Opet potez 600 zaboravljen, kao što su ga i iz Gsp-a zaboravili. Najprofitabilniji potez od svih, lake ravničarske linije i zato je taj potez među prvima predat Streli.Идеална по мом мишљењу:
Ови што их хвалите да су најбољи: Само потез 800 и ништа више
ГСП: 100, 200, 300, 400 (500 кад се створе услови, сем 309 јер то Сага неће дати никад)
Потез 500: Сви остали квазиприватници укључујући Думеко, Сагу, Транс југ и остале
Кад се створе услови све двоцифрене у ГСП.
Tu se slažemo, prvo da padne ova vlast, da se Gsp rekonstruiše i onda da razmišljamo o vraćanju na potez 300Ja se ne slažem za GSP na #300.
Već se videlo kako su loše radili, koliko su polazaka preskakali, kakve su krševe slali.
Večitno smo bili "poslednja rupa na svirali", izuzev 302.
Ne hvala.
Ako se promeni struktura, i ophođenje, možda.
Ali trenutno imamo mnogo bolje od privatnika, nego što je GSP ikada bio.
Moje mišljenje samo.
Викендом су редовни конвоји и даље. Јуче ка ЗВ прошла 3 комада заредом у року од 5 минута.Iskren da budem ni ja nisam nezadovoljan radom Niš Ekspresa na 56. Dosta se smirila situacija (još samo i Šrilančani da se smire). Nema više konvoja sem nekad u špicevima, što je bilo i normalno sa GSPom, a nema više ni pojava solaća na 56ici.
ja za #700. 711 ide na 25 minuta, a kad je bio GSP na 50 minuta. Još se dešavalo da se jedan bus pokvari, pa nema polaska. Dok je GSP ovakav, daleko im lepa kuća.Ja se ne slažem za GSP na #300.
Слажем се и ја, поготово за линије 307 и 305. До доласка хигера 7/307 (шихташ) уопште није излазио на линију. Саобраћала су 6 возила, иако по реду вожње би требала ићи 7 возила. Када су дошли хигери, скинули су седми полазак, а не за дуго након тога су редуковали и шести полазак који је пребачен из смене у шихту. Викенд су са 23 минута продужили на 28, а радни дан интервал од 13 минута на 17 минута, крајње безобразно. На 305 мислим да су сличну ситуацију урадили као са 307. На сваких годину дана су сакатали Винчу и Болеч за по један полазак.Ja se ne slažem za GSP na #300.
Već se videlo kako su loše radili, koliko su polazaka preskakali, kakve su krševe slali.
Večitno smo bili "poslednja rupa na svirali", izuzev 302.
Ne hvala.
Ako se promeni struktura, i ophođenje, možda.
Ali trenutno imamo mnogo bolje od privatnika, nego što je GSP ikada bio.
Moje mišljenje samo.
Na 305 uopšte nije vraćen ta ukinuti polazak, tj Saga je stavila šihtaša na 6/305, ali su iz sekretarijata posle 2 dana ukinuli taj polazak jer nije bio predviđen po ugovoru. Šteta što neko iz Boleča nije podneo zahtev da se to vozilo uvede jer Saga ima višak od 8 autobusa i mogu lagano da ga uvedu, njima od 5 Mazova izlaze samo 2 i od toga je samo 1 redovan na 33, a ostali stoje u garaži i skupljaju prašinu.Слажем се и ја, поготово за линије 307 и 305. До доласка хигера 7/307 (шихташ) уопште није излазио на линију. Саобраћала су 6 возила, иако по реду вожње би требала ићи 7 возила. Када су дошли хигери, скинули су седми полазак, а не за дуго након тога су редуковали и шести полазак који је пребачен из смене у шихту. Викенд су са 23 минута продужили на 28, а радни дан интервал од 13 минута на 17 минута, крајње безобразно. На 305 мислим да су сличну ситуацију урадили као са 307. На сваких годину дана су сакатали Винчу и Болеч за по један полазак.