Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.379
Aman, ljudi...
Поштовани,
На основу Вашег захтева којим изражавате сумњу у удаљеност oбјекта аутомат клуба и кладионице ''PINBET'' у Булевару Зорана Ђинђића (како наводите код ресторана ''Перпер''), Пореска управа – Сектор за мењачке и девизне послове и игре на срећу, указује на следеће:
Одредбама чл. 71. и 86. Закона о играма на срећу („Службени гласник РС“, бр. 88/2011 и 93/2012 – др. закон) прописани су услови локације удаљеност аутомат клуба, и кладионице од зграде образовних установа (основних и средњих школа), да не може бити мања од 200 метара. Удаљеност представља најкраћи безбедни пешачки пут од најближе ивице зграде образовних установа (основних и средњих школа) до улаза у аутомат клуб у коме се приређују игре на срећу на аутоматима односно до улаза у објекат, у којем се приређују игре на срећу – клађење.
Доказ, да се објекат у коме се приређују посебне игре на срећу на аутоматима и посебне игре на срећу – клађење, не налази на мањој удаљеност од 200 метара од образовних установа је уверење Републичког геодетског завода.
Правном лицу-приређивачу одобрава се приређивање посебних игара на срећу на аутоматима и клађење, након испуњења свих законом прописаних услова, који подразумевају и достављање уверења Републичког геодетског завода.
Поступајући по достављеној информацији извршена је контрола документације којом овај Сектор располаже и том приликом је утврђено да правно лице-приређивач ''PINBET'' д.о.о. Београд-Земун, има одобрење за приређивање посебних игара на срећу на аутоматима и посебних игара на срећу – клађење, на локацији Нови Београд у Булевару Зорана Ђинђића 106А, и да је приликом добијања одобрења означено правно лице доставило Уверење Републичког геодетског завода – Службе за катастар непокретности Нови Београд број: 952-720/2017 од 10.03.2017. године, да улаз у објекат кладионице „Pinbet“ - Булевар Зорана Ђинђића 106А Нови Београд, је удаљена 210,66 метара од најближе ивице зграде Основне школе „Душко Радовић“, Нови Београд, улица Булевар Зорана Ђинђића бр. 112, односно на прописаној удаљености (не мањој од 200 метара).
С поштовањем,
Пореска управа-Сектор за мењачке
и девизне послове и игре на срећу
NIje to ništa, kod mene u kraju pukla cev i kvar prijavljen 26. avgusta, a došli su tek 15. septembra. Za to vreme šiklja voda i ko zna koliko je hektolitara pijaće vode otišlo u kanalizaciju. Kad pozoveš kol-centar odgovor uvek isti: Doći će prva slobodna ekipa.Malo mi je neverovatno da vise od 48 sati nema "slobodne ekipe"!
Prijavljeno kako preko internet portala, tako i na telefon jos u nedelju 17.09. u prepodnevnim satima.laki72":1rgb5w9o je napisao(la):Ok, treba biti strpljiv.
Prijava za curenje vode iz vodovodne mreze je podneta na portalu Beogradskog vodovoda u nedelju nesto pre podne.
Posto nikakva potvrda nije stigla na mejl adresu za kontakt, niti poziv na telefon, koji se mora ostaviti (obavezno polje), kvar sam prijavio i na telefonski broj BVK za kvarove na mrezi oko 14.30.
Kao sto se iz prilozenih fotografija vidi, odgovor na elektronsku prijavu kvara kao i broj naloga 468228 sam dobio tek narednog dana (ponedeljak). U medjuvremenu, voda je i dalje tekla kroz glavnu raskrsnicu ovog prigradskog naselja, tako da danas vec imamo sleganje asvaltne podloge u raskrsnici.
Danas sam zvao da pitam sta je sa nalogom 468228 i dobio odgovor da ce "prva slobodna ekipa" izaci na teren.
Malo mi je neverovatno da vise od 48 sati nema "slobodne ekipe"!
Ako i jeste tako, u sta sumnjam jer nije zimska sezona kada su ucestalija pucanja cevi zbog mraza, to onda znaci da BVK nema dovoljan broj dezurnih ekipa da i zadovoljio potrebe odrzavanja svoje infrastrukture.
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
Ovo su "radovi u toku" ?Delija":264pliao je napisao(la):
Dr. Ivana Ribara, blok 72. Neko ko je vičniji prijavama neka odradi ovo ili me makar uputi na pravu adresu
Poštovani,
Postupajući po predstavci Servisnog centra opštine Novi Beograd
br.29815-171871/2017. od 01.11.2017. godine, koja se odnosi natvrdnju da
su u ulici Narodnih heroja od ulice Pariske komune do auto puta , u
Novom Beogradu stubovi javne rasvete, elektro i TT ormari i telefonske
govornice oblepljeni plakatama, reklamama i grafitima, komunalni
inspektor Odeljenja za inspekcijske poslove Uprave gradske opštine Novi
Beograd je dana 01.11.2017. godine utvrdio i zapisnikom konstatovao da
su u trenutku kontrole navodi iz predstavke potvrđeni. Navedene objekte
u skladu sa planom održavanja,tehničkim i materijalnim mogućnostima
održavaju JKP ''Javno osvetljenje''-Beograd i ''Telekom Srbije''.
KOMUNALNI INSPEKTOR
Milan Krivokapić
Radovi u toku. U mom komšiluku je ovo. Radove zgrade su u pitanju.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=488871#p488871:5qva9i73 je napisao(la):SerbPacker » 02 Nov 2017 03:10 pm[/url]":5qva9i73]Ovo su "radovi u toku" ?Delija":5qva9i73 je napisao(la):
Dr. Ivana Ribara, blok 72. Neko ko je vičniji prijavama neka odradi ovo ili me makar uputi na pravu adresu
Cenim da je "investitor" već završio tamo-gde-treba ...
Naravno pravo na informaciju treba izgurali...
Prijavi opštinskoj građevinskoj inspekciji.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=488869#p488869:5ez11dmb je napisao(la):Delija » 02 Nov 2017, 14:51[/url]":5ez11dmb]