Šta je novo?

Prijave gradskim službama

Pogledajte prilog 244279
20 minuta čekanja na kol sapic centru od toga 10 min kao 1 na listi čekanja drsko neljubazno stvorenje se javilo
Policija saobracajna je došla pre da napravi zapisnik o šteti
Ni poslije 1 h vreme nisu došli da stave precku obezbede rupu
Inace krs Putevi Beograda su osigurani kod Triglava a Bilmezi bg put kod Dunava
Naravno nigde ne stoji fino sta je čije st***​
Ništa čudno. Tako sam ja kod mene u kraju prijavljivao šahte i reagovali su tek nakon što sam im drugi put poslao fotografije sa štapovima koje su građani samoinicijativno poboli kao vid upozorenja.​

Evo danasnje prepiske sa Prijavi Problem

Šta se dešava sa mojim prijavama o prosutom betonu po Beogradskim ulicama? Par lokacije koje sam naveo prijavi su i dalje sa prosutim betonom - ima li svrhe da nastavim sa prijavama ako nadležni neće da postupaju po njima

Поштовани, проследили смо Ваша питања. По добијању одговора, обавестићемо Вас. Молимо Вас да нам поново наведете локације где се налази просути бетон, како би наведено проследили инспекцији. Хвала.
Ja tu malo popizdim
Ne pada mi na pamet da ponavljam prijavu koja postoji. Molim vas da se ne brukate sa ovakvim porukama više. Evo, ovaj put ću vam napisati datum kada sam vam to prijavio, a onda vas molim da vi meni napišete kome ste ste prijavi prosledili
prijave za beton.png

6.5. sam prijavio poslednji put

zaista vas molim da se ne brukate više. Ako ne vodite evidenciju o prijavama, molim vas da mi to naglasite pa da ja onda dirketno šaljem prijave nadležnima

a sad vas molim da mi kažete kome ste poslali prijavu za beton 6.5.

I dopunicu sa Pop Lukinom 1 - 3.

I na kraju se izgleda aktivirao tamo neki neĆaci

Поштовани, пријаве просутог бетона на локацији Шпанских бораца код Булевара Михаила Пупина, као и у ул. Немањина, код зграде Владе,су прослеђене ЈП "Путевима Београда" 06.05.2025. године. Исте смо поновили 09.05.2025. године. Такође 06.05.2025. године сте пријавили: "Критична рупа на пешачко-бициклистичкој стази је после вишемесечних пријава закрпљена. Нова рупа се у међувремену створила пар десетина метара даље ка реци. Такође бих молио да се наспе битумен у све пукутине којих има доста на том потезуРупа се ствара и код билборда између новог кружног тока и Бранковог моста, А код кружног тока већ данима стоји шљунак, а код семафора недостаје асфалт". Наведена пријава је прослеђена ЈП "Путеви Београда", а иста је поновљена такође 09.05. 2025. године. Наведене пријаве ћемо проследили поново ЈП "Путеви Београда", као и Саобраћајној инспекцији. Хвала.

I tako...

Vrh