[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=359896#p359896:84i01aev je napisao(la):loyola » Wed Nov 25, 2015 8:08 pm[/url]":84i01aev]Danas sam me zaustavi komsinica i zahvaljuje se sto je moja mama prijavila za neko drvo i ogradu koja prelazi u nase dvoriste. Ja je pitam u cemu je problem a ona kaze da je to ironicno rekla, da zna ko je prijavio ali u opstini je kazu da je napisano na prijavi ime i prezime moje majke. Posto zivimo u porodicnoj kuci gde su odvojeni stanovi, u prizemlju zivi ujna sa kojom niko nije u dobrim odnosima ni u komsiluku a ni mi. Kaze komsinica da je ubedjena da se lazno predstavila. Sutra idemo u opstinu da vidimo sta je to bilo, posto preko telefona nece da kazu nista. Nisu mi jasne ovde dve stvari, kako neko moze lazno da se predstavi, a da ovi ne traze neku ispravu i to namerno da naglasi kako ta osoba podnosi prijavu, a druga stvar kako neko moze da kaze iz opstine ko je i sta prijavio? Odakle im pravo da iznose takve informacije?
Поштовани господине ,
Захваљујем се на Вашој интервенцији да нам укажете на ове проблеме.
Овај период године је критичан са становишта одржавања сливника, јер наша специјална возила за чишћење сливника не могу да функционишу на ниским температурама.Након топљења снега,одједном се појављује велики број запушених сливника, јер у њих доспеју ризла,остаци снега и леда, као и прљавштина која се таложила на снегу.
У сваком случају, потрудићемо се да зону око Булевара краља Александра очистимо чим временски услови то буду дозвољавали.
Срдачан поздрав ,
ИЗВРШНИ ДИРЕКТОР ЗА
КАНАЛИЗАЦИОНИ СИСТЕМ
Зоран Матић, дипл.инж.грађ.
Поштовани,
Овом приликом желимо да Вам се захвалимо што нам указујете на локације где треба да извршимо интервентна чишћења. У складу са Уговором између града и ЈКП Београдски водовод и канализација као и на основу расположивог броја људи и возила планирамо чишћење сваког сливника у граду по једном а у најфреквентнијим саобраћајницама по два пута у току календарске године. Поред планског вршимо и интервентна чишћења сливника по пријави грађана.
Возила за одржавање канализационе мреже не могу да раде на температурама испод нуле те је одржавање сливника у зимском периоду са смањеним интензитетом а како у том периоду највише нечистоће са коловоза улази у сливнике региструје се повећан број сливника који нису у функционалном стању. Такве сливнике евидентирамо и очистимо првом приликом.
Сваку пријаву можете да упутите на број телефона Кол центра ЈКП БВК (3-606-606) или путем сајта (http://www.bvk.rs/prijava-kvara/)
Срдачан поздрав,
Предраг Симић, дипл.грађ.инж.
Руководилац погона канализационе мреже Београд I
Vala baš......ima dosta slučajeva gde je slivnik pun zemlje do vrha i trava raste odatle, a tako nešto ne može da se desi za godinu dana, pošto oni tvrde da se svi slivnici održavaju bar jednom godišnje. :kafa:Bahato, neradnicko drustvo smo mi...
Čak 6 meseci im je trebalo da izađu na teren, a onda plus još jedan mesec da mi pošalju odgovor. Kako je njima dobro na poslu. :kafa:РЕПУБЛИКА СРБИЈА
Град Београд
Градска општина Чукарица
Управа градске општине
Одељење за комуналну инспекцију
Одсек за комуналну инспекцију
V-02 Број: 355 - 2892/2015
Датум: 22. 01. 2016. год.
Београд, Шумадијски трг 2
тел. 3052 - 265
ПРЕДМЕТ: Одговор
У вези с Вашом електронском пријавом од 18. 06. 2015. године, која се односи на проблем два необезбеђена шахтовска отвора у Београду, у Улици Водоводској код кућног броја 21 и преко пута кућног броја 14, обавештавате се да је донет закључак о обустави поступка због непостојања услова за вођење управног поступка у овој управној ствари број 355-2892/15 од 14. 01. 2016. године, обзиром да је инспекцијским надзором извршеним дана 07. 12. 2015. године утврђено да су предметни шахтови покривени одговарајућим бетонским затварачима.
КОМУНАЛНИ ИНСПЕКТОР
Бранка Станојловић
Znači za jedno 10 godina će možda da poprave. :kafa:Поштована/и,
Очишћени су сливници на предметним локацијама. Сливници на углу БКА и Београдске (три сливника) су повезани преко једне сливничке везе која није у функцији. Дат је налог за санацију ове сливничке везе али како иста пролази кроз раскрсницу и испод трамвајских шина те је за ове радове неопходно затворити део саобраћајнице и трамвајски саобраћај ова реконструкција ће вероватно морати да сачека редовну санацију улице.
Срдачан поздрав