Чувај леђа Булеварац од комшије. Вероватно је он погођен твојом пријавом.Bulevarac":15f86jz2 je napisao(la):Malopre me je komšija pitao da li sam ja prijavio da su u ulici prefarbana javna parking mesta ispred jendne nove zgrade (žutom bojom prefarbaju javni parking, i pretvore okućnicu zgrade u privatni parking, pritom zauzmu i deo trotoara, pa je onemogućeni i kretanje).
Prijave sam podnosio Beograd putu, imam sve mailove, jer su oni nepravilno ofarbali trotoar, odnosno nisu postupili prema nalogu sekretarijata za saobraćaj. Takođe sam se za isti prekršaj više puta obraćao i sekretarijatu za sobraćaj. Ovo nije prvi put da mi se ista stvar desava, a to je da saznajem da informacije koje bi trebalo da budu tajne, dospeju do onih koje prijavljujete. Još jedan dokaz da živimo u korumpiranoj državi u kojoj zakoni nisu jednaki za sve.
Djordjem":3o2mrc0w je napisao(la):Иначе, када је у питању означавање паркинг места, интересује ме да ли су ова паркинг места на углу Гершићеве и Хекторовићеве (на којима су постављене и запреке) на дивље заузета? Мислим да је ово јавна површина, а не двориште зграде, тако да су ова паркинг места и запреке на њима постављене без сагласности Секретаријата за саобраћај.
https://www.google.rs/maps/@44.7956...0OzALv_cRs0_l8ClQ!2e0!5s20141101T000000?hl=en
Гага":3ramb1ud je napisao(la):Djordjem":3ramb1ud je napisao(la):Иначе, када је у питању означавање паркинг места, интересује ме да ли су ова паркинг места на углу Гершићеве и Хекторовићеве (на којима су постављене и запреке) на дивље заузета? Мислим да је ово јавна површина, а не двориште зграде, тако да су ова паркинг места и запреке на њима постављене без сагласности Секретаријата за саобраћај.
https://www.google.rs/maps/@44.7956...0OzALv_cRs0_l8ClQ!2e0!5s20141101T000000?hl=en
Ђорђем, имаш укњижен плусићћћ.
Мораш прво да кренеш од градског Секретаријата за саобраћај, можеш прво и општинској комуналној инспекцији, али ће они онда морати да провере, по службеној дужности у Секретаријату.
Постоји евентуална могућност да су ово ипак паркинзи са дозволом тј. да су закупљена, а то кажем из разлога што видим да на тој згради има табла са именом неке фирме која је ту поред броја 16, а има и окачена табла на огради за забрањено паркирање и да носи паук, мада је та табла само обавештење-упозорење. Значи једино се може проверити путем пријаве.
Што каже Директор можеш се посаветовати са Булеварцем око овога, а и ја имам нешто слично и та моја пријава се провлачи већ дуже време (од 2011.године). Пријава је 2/3 решена, уклоњене две гараже, остала још једна и тип је ладно прошле године поднео захтев за легализацију бесправно постављене металне гараже на јавном паркингу у Грчкој улици. Наравно пратим и даље све то и у сталном сам контакту са инспектором који је водио тај случај. Али да не дужим даље има све на овој теми о томе.
Takođe sam prijavio preko Beokoma da fali poklopac na jednom šahtu od na zelenoj površini, ali ništa nije urađeno skoro mesec dana. Problem je komunalna inspekcija opštine Čukarica. Totalno su nesposobni i ne rade ništa. Još 16 marta prijavio sam Bekomu, a oni prosledili inspekciji, ali do današnjeg dana predmet nije uzet u obradu niti je inspektor zadužen za njega izašao na teren da vidi o čemu se radi. Kažu da će verovatno posle praznika :kafa:Гага":3dpxbo9r je napisao(la):Прошле недеље сам Беоком сервису телефонским путем, пријавио крађу поклопца шахта од водеомера код моје зграде, а који се налази на зеленој површини....
Овим сам хтео да вам пренесем, ако се некоме слично деси, једно искуство и шта треба урадити.
Dejan011":c0og9mqy je napisao(la):Takođe sam prijavio preko Beokoma da fali poklopac na jednom šahtu od na zelenoj površini, ali ništa nije urađeno skoro mesec dana. Problem je komunalna inspekcija opštine Čukarica. Totalno su nesposobni i ne rade ništa. Još 16 marta prijavio sam Bekomu, a oni prosledili inspekciji, ali do današnjeg dana predmet nije uzet u obradu niti je inspektor zadužen za njega izašao na teren da vidi o čemu se radi. Kažu da će verovatno posle praznika :kafa:Гага":c0og9mqy je napisao(la):Прошле недеље сам Беоком сервису телефонским путем, пријавио крађу поклопца шахта од водеомера код моје зграде, а који се налази на зеленој површини....
Овим сам хтео да вам пренесем, ако се некоме слично деси, једно искуство и шта треба урадити.
Sad sam prijavio Zelenilu, pa se nadam da će oni sami nešto preduzeti.