Trejsi
Higher intermediate
Jadan onaj koji me nazove i ako me nazove za 7 dana.
The original message was received at Fri, 13 Jun 2014 16:09:29 +0200 from cable-24-135-44-100.dynamic.sbb.rs [24.135.44.100]
----- The following addresses had permanent fatal errors ----- <inspekcija@beograd.gov.rs>
(reason: 554-smtp1.beograd.gov.rs)
----- Transcript of session follows ----- ... while talking to smtp1.beograd.gov.rs.:
<<< 554-smtp1.beograd.gov.rs
<<< 554 Your access to this mail system has been rejected due to the sending MTA's poor reputation. If you believe that this failure is in error, please contact the intended recipient via alternate means.
554 5.0.0 Service unavailable
Beograd: Gradski inspektor uhapšen zbog mita
Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole uhapsili su M.K., zaposlenog u Sekretarijatu inspekcijskih poslova Gradske uprave Grada Beograda zbog sumnje da je primio mito.
Prema saopštenju policije, M.K. se sumnjiči da je od radnika jedne firme iz Aranđelovca tražio i primio 200 evra, kako ne bi obavio službenu radnju koju je bio dužan da učini.
Naime, osumnjičeni nije napisao kaznu za prekršaj po osnovu Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju, koju je bio dužan da napiše.
Poštovani,
želim da vam skrenem pažnju, vaše ekipe koje obeležavaju trotoare ispred stambenih zgrada, tako što ih farbaju u žuto,
ne poštuju rešenja nadležnih organa, koje jasno ukazuju kako je potrebno trotoar ofarbati, pa trotoare obeležavaju po sopstvenoj volji.
Ovaj put prijavljujem ekipu Beograd puta, koja je izvršila obeležavanje trotoara žutom bojom, ispred objekta u ulici Starca Vujadina 17,
Ekipu Beograd puta koju sam zatekao ispred objekta u Starca Vujadina 17 sam pitao da li vrše obeležavanje trotoara prema rešenju nadležnog organa,
I zamolio ih da pogledam to rešenje, na šta su mi odgovorili da im je rešenje dao gospodin Siniša Mali, gradonačelnik Beograda.
Koliko ja znam, mislim da gradonačelnik ne izdaje takva rešenja.
Obratio sam se nadležnom organu, koji izdaje rešenja i od njih dobio pisani odgovor, u kome se jasno navodi kako je potrebno obeležiti parkiranje ispred objekta u Starca Vujadina 17, a vaša ekipa to nije pravilno obeležila.
Napominjem da ovo nije prvi slučaj da ekipe Beograd puta, prilikom obeležavanja trotoara ispred novih stambenih zgrada ne poštuju rešenja nadležnih organa, u krugu od 300 metara sam prijavio do sada desetak takvih slučajeva (nakon mojih prijava ste opet farbali ispočetka, to sigurno zahteva nepotrebne troškove) nego obeležavanje vrše prema sopstvenim kriterijumima. Samo u ulici Starca Vujadina to isto se desilo i ispred broja 18, i 8, takođe se to isto dešavalo i u Gajevoj i Kajmakčalanskoj ulici.
Očekujem od vas da u najkraćem mogućem roku obeležite trotoar Ispred Starca Vujadina 17, prema rešenju nadležnog organa, ali i skrenete pažnju ekipama koje vrše obeležavanje da to rade prema
rešenjima nadležnih organa, a ne sopstvenoj volji!
Možete me obavestiti šta ste preduzeli povodom ove moje prijave na