vucko":2v2glf8q je napisao(la):Smesna stvar ali velim da pitam. Gde radim su obelezena parking mesta ali nisu zonirana, jedno od boljih mesta je zauzeo yugic koji nije pomeran mozda i godinu dana. Vidi se na njemu da auto nije registrovan za tekucu vec mu je istekla registracija 2012. godine na nalepnici. Kome da to prijavim?
Da napomenem da ne bih to radio da je covek parkirao svoje vozilo na nekom mestu gde ne smeta,ali on je to uradio na prvom mestu do zgrade od 16 spratova u kraju gde je deficit parking mesta pa bode oci.
MilisaV":3hd2y6am je napisao(la):vucko":3hd2y6am je napisao(la):Smesna stvar ali velim da pitam. Gde radim su obelezena parking mesta ali nisu zonirana, jedno od boljih mesta je zauzeo yugic koji nije pomeran mozda i godinu dana. Vidi se na njemu da auto nije registrovan za tekucu vec mu je istekla registracija 2012. godine na nalepnici. Kome da to prijavim?
Da napomenem da ne bih to radio da je covek parkirao svoje vozilo na nekom mestu gde ne smeta,ali on je to uradio na prvom mestu do zgrade od 16 spratova u kraju gde je deficit parking mesta pa bode oci.
ja kad sam prijavljivao vozila sa isteklom registracijom pozvao sam parking servis, i oni su mi dali broj od opštinske komunalne ispekcije kojoj sam zvao i to prijavio.
dobiješ broj prijave i to je to...
ako je istekla registracija odneće auto.
MilisaV":2wr8wm3y je napisao(la):vucko":2wr8wm3y je napisao(la):Smesna stvar ali velim da pitam. Gde radim su obelezena parking mesta ali nisu zonirana, jedno od boljih mesta je zauzeo yugic koji nije pomeran mozda i godinu dana. Vidi se na njemu da auto nije registrovan za tekucu vec mu je istekla registracija 2012. godine na nalepnici. Kome da to prijavim?
ja kad sam prijavljivao vozila sa isteklom registracijom pozvao sam parking servis, i oni su mi dali broj od opštinske komunalne ispekcije kojoj sam zvao i to prijavio.
dobiješ broj prijave i to je to...
ako je istekla registracija odneće auto.
Moravac":2wr8wm3y je napisao(la):Najklasičniji divljak
Divljao ulicom na Čukaričkoj padini, prošao na crveno i zbrisao pandurima na vrhu Maršala Tolbuhina
Komeide prijava protiv ovog divljaka?
Bulevarac":15ibp7zp je napisao(la):Stigao danas odgovor.
...
Trazio sam da vrate znak, koji je kako oni kazu neko ukrao, a oni mi odgovore da ja treba da razgovaram sa Srbijavodama o definisanju novog nacina pristupa ?
Gradjevinska inspekcija jos nije smislila odgovor, jer i dalje od njih nista nisam dobio , kao ni Elektrodistribucija, Vodovod.
Nisam imao vremena da se vise smaram sa njima , ali sam povremeno prijaljivao opet parkiranje u okolini nasipa.
Obzirom da ovi iz gradujevinske ne odgovaraju, videcu za poverenikom, sta zanaci da moze nekoga da kazni maksimalno 200 000 din, ( 2 x 100 000 din), za jedan prekrsaj. Ukoliko je to tako, da li to znaci da ako prijavim svaki od tih objekata pojedinacno, a oni mi opet ne odgovore nista, da ce podneti npr 200 prijava za nepostovanje zakona i naplatiti im 200 x 200 000 ? Verujem da je tako, ako jeste, podnecu 200 prijava, sa satelita i ovako, sve isti tekst, samo razlicita fotka, odneti da mi odstampaju ili kod mene odstampam(crno/belo) i trazim da mi zavedu 200 prijava , svaku pojedinacno.
E Bulevarc sa tim glavonjama da se dogovoriš. Odnosno prvo da nadješ rešenje kako da im omogućiš prilaz nelegalnim objektima a onda može rampa, znak, stubić i slično. Možda vazdušnim putem. A bojim se da je to zemljište oko ateljea u onom čuvenom zakupu na 99 godina a objekti na legalizaciji i da oni plaćaju neke poreze, takse, zakupe i slično. Znam da se tu ne zna ni ko pije ni ko plaća.Пошто игром случаја знам да је велики број "главоња са везама у полицији" тамо подигао викендице, /quote]
c.s.i.":31flplhd je napisao(la):Divlji taksisti se prijavljuju Saobraćajnoj inspekciji Sekretarijata za inspekcijske poslove, što se može učiniti i putem maila inspekcija@beograd.gov.rs ,a ukoliko se ostave podaci za kontakt, inspektor je u obavezi da obavesti o učinjenom. Blo bi jako dobro da proslediš i fotografiju, kao i da navedeš precizno vreme i mesto, kao i sve ostale detalje koje si uočio.