@blokovi bas su bahati, da li je i kod vas ukljucen sekr. za urbanizam ? Ovde u mom kraju vodim bitku oko njihovih resenja koja grubo krse zakon. Prvo sam im ukazivao na problem, a kad to nije pomoglo, podneo sam zalbu na njihovo resenje. Isao kod njih na noge, obecali su da ce dostaviti do kraja ove nedelje odgovor, na tu zalbu da krse zakon. Napisacu sta su mi odgovorili, ali za sada odgovora nema. Videcu sledece nedelje sta je bilo i kako dalje.
Problem je sto niko ne odgovara ukoliko krsi zakon, i kada se to pokaze tacnim. Jednostavno nikom nista, najvise sto mozes da dobijes je da postupe po zakonu. To im onda otvara beskonacno mogucnosti da krse zakon na svakom koraku, sa nadom da nece naleteti na nas "psihopate" da ih smaramo. Vecina ljudi vidi ali nema vremena da prijavi te njihove manifetluke, a neki se cak i sakriju, pa malo ljudi i zna da to nije trebalo tako da bude.
Obzirom da je to tako, dobijam cesto odgovore od nadleznih koji ne postuju zakon, e pa sada je kasno, sto to niste prijavili pr x godina. Ispada da mi moramo da jurimo njihove manifetluke, pa ukoliko ih pronadjem i izdrzimo borbu koju nam oni namecu, mozda i uspemo da se izborimo da se zakon postuje, u vecini slucajeva to ostaje sakriveno, i dobija oznaku zastarelo, odnosno legalno. Niko nikad od tih koji krse zakon ne moze da odgovara, ili barem ja ne znam kako da izvedem da kada doakazem da neko krsi zakon, dobije i neku kaznu, a ne da se sve zavrsi, hvala lepo sto ste nam se javili.