CBET":352zjj7f je napisao(la):
У последње време, када поднесем пријаву комуналној инспекцији, по правилу или не добијем одговор или ми одговоре да су пријаву упутили општинској комуналној инспекцији. Дакле, уместо да градски инспектор изађе на терен, наложи надлежном јавном комуналном предузећу да реши проблем, они пријаву прослеђују нижој инстанци.
И тако се они дописују, воде управни поступак, објашњавају једни другима ко није надлежан, а проблем остаје. Убеђен сам да то раде намерно, односно из немара.
Да ли се то још некомe дешавало? Ако јесте, шта је решење?
Kome podnosis prijavu, na koji nacin , te da li se predsavljas ?
Meni su npr na prijave nelegalnog parkiranja u zoni nasipa, koje sam prijavio 2 x , odgovorili prakticno odmah telefonski, a onda mailom, pa i pisano u formi pisma. Sve to da nista nisu videli, sto je laz.
Za to su me zvali jos par puta posle, svaki put im kazem da to sto mi salju nije istina, i da ne odgovara situaciji na terenu. Zovu me inspektori, nacelnici, nekek osobe iz nekih sluzbi, pojma nemam ni ko su ni sta su, svima kazem isto,
da to nije tacno, te da cu im poslati i fotografije....
Uglavnom muka ziva, ali dobijam odgovore, neke moram vise x da trazim, a neki odgovori ne odgovaraju na postavljeno pitanje... to je posebna prica, podneo sam i za to zalbu povereniku, rekli mi da nazalost jos tade 2012 i da ce jednog dana i moja zalba dovi na red. Zajedno smo konstatovali da izbegavaju odgovor, (gradjevinska inspekcija).