Mozes uvek preko Beokoma da pokusas, ne znam da li je render obavezan da se nalazi na tabli, sumnjam.
Ne secam se price o liftu
Danas sam opet zvao Beokom, opet prijava za zgradu kod mene u ulici koja se zida.
Vec jednom sam prijavio i dobio pisani odgovor od gradjevinske, da su istupili iz projektne dokumentacije, te da im je nalozeno da pribave novo resenje, sto nisu uradili, pa im je nekim resenjem nalozen da uklone sve sto se ne nalazi u projektnoj,
Nazalost ne znam sta im je nalozeno, niti koje su nepravilnosti uocene, dat mi je samo broj resenja, obzirom da sam se ja vise informativno interesao sta se desava sa objektom.
Naime vec je jedan objekat u ulici zavrsen, useljen a da nije legalizovan, Sumnjam da ce u skorije vreme biti legalizovan, jer zahteva verovatno dosta dodatnog ulaganja, a mozda i rusenja. To ne smeta novim stanarima da tu zive, a omogucava im da npr. da ne koriste podzemnu garazu, iako je parkiranje ovde organizovano u podnezmin garazama.
Niko nemoze da ih kazni niti natera da garazu koriste, jer je objekat u procesu legalizacije (7 godina), kao sto nemoze da ih iseli dok ne legalizuju stanove. U ulici gde postoji samo petnaestak javnih mesta, to stvara problem. Ukoliko i ova zgrada krene tim putem, i dobijemo novih 10 komsija , koji eto ne zele da koriste garazu, a uspoeju da se usele, niko im nemoze nista.
U ulici praktivno nikada nece biti mesta, jer eto oni mogu da ne koriste podzemne garaze.
Da se to ne bi desilo, poceo sam unapred sa smaram gradjevinski inspekciju.
Proslo je 25 dana od moje pisane prijave, u kojoj sada zelim kopiju resenja ciji broj imam, ali ne znam sta tacno pise.
Videcu sta ce biti sa novom prijavom koju sam danas podneo Beokomu, jer sam im objasnio u cemu je problem, i dao sam im broj te prijave. Zapisali su broj prijave, i rekli su da ce me obavestiti. Ne vidim da su radovi stali, mozda su se smanjili, ali nisu stali, a ne znam da li su objekat uskladili sa projektnom dokumentacijom, ili zidaju i dalje van iiste.