Moracu ovih dana opet do sekretarijata za sobracaj sa novom prijavom, jer i ono staro nisu do kraja odradili kako treba, a naravno da ima jos mesta koja nisam prijavio, da vidim koliko su bahati.
U poslednjem odgovoru od sekretarijata povodom poslednje moje prijave , koja je u potpunosti resena u moju(zajednicku valjda) korist, navedeno je npr. da ce obeleziti 12 parking mesta koja su do sada pipadala privatnim licima. Od 12 mesta mozda je 4-5 pravilno obvelezeno, jedno mesto je obelezeno, ali nisu stavili broj za to parking mesto, pa mislim da kada se tu neko parkira i ne plati parking, ne znam sta ce da mu napise gde je bio parkiran kada nema broja ?
Ostala mesta su i dalje nepravilno obelezena, iako sam dobio pismeno da ve biti obelezena.
Od dobijanja odgovora je proslo mesec dana, od podnosenja prijave skoro 2 meseca, a mesta su nepravilno obelezena 6-7 godina prosek.
Prosli put sam okaciio dopis u kome se navodi koja ce mesta biti pripojena parking zoni, ali nisam okacio plan koji su mi poslali.
Ne znam zasto su mi poslali samo 1 plan, jer sam se ja u tom mom dopisu zalio na parking mesta koja se nalaze ispred vise razlicitih zgrada u vise ulica. Trazio sam da mi posalje kopiju plana, za svaku, ali sam dobio samo za jednu? Iako je sve reseno kako sam zeleo, pa nisam insistirao da mi salju i za ostale planove, sada opet kao skeptik razmisljam zasto je to tako ?
Evo te jedne kopije plana , u pitanju je velika zgrdada , koja se prostire na 2 placa, i nalazi se na cosku Gajeve i Kajmakcalanske, jedna je od prvih sagradjenih (pre 8 godina) ,i useljenih zgrada u kraju. Bivsa gradonacelnica se po okoncanju izgradnje doselila tu. Investitor je srpsko-ceska firma Negast, Sumnjam da ima 4 sprata, nisam ni brojao , a ni broj stanova sigurno nije kao na planu, ali ti planovi ocigledno nicemu i ne sluze.
Ono sto mi je privuklo paznju na ovom planu je situacija desno, gde se vide kao neki skicirani automobili i neki krugovi, za koje ne znam sta predstavljaju, da li je to mozda drvece ?
Bas me interesuje da vidim sada i ostale te kopije koje mi nije poslao, da li su i na njima skicirani automobili na mestima okucnice, drvece ?
Ovo pisem jer mi jedna prijava za sada nije uspela a sitacija je istao kao i kod svih ove zgrade , parkiranje u okviru okucnice, a zgrada ima podzemnu garazu. Razlog zasto prijava tamo nije prosla je kopija plana sa skiciranim automobilom u okucnici, i to je sve.
Nikakav teskst, dozvola kojom se regulise ulazak na to parking mesto, ili nesto vise, samo kopija plana na kojoj se kao isto kao i ovde vidi auto u okucnici.
Kako ovde nemoze a kod mene moze da se parkira u okucnici, odnosno nigde nemoze sem na tom jednom mestu
Videcu i za to da ih smorim...