@ svaka cast za trud i cekamo odgovor. Kada bi stanari pored skola gde postoje obakvi problemi , na ovaj nacin (elektronski) mogli da prijave problem, problemi bi se mozda brze a sigurno jeftinije resavali.
Nazalost jos kao drustvo nismo na tom nivou, ali napredujemo.
Da bi napredak bio veci, odnosno da bi se vise gradjana zainteresovala za aktivnije ucestvovanje u resavanju svakodnevnih gradskih problema, neophodo je i da sluzbe reaguju na te prijave a ne da se to pretvori u igranku macke i misa.
Nadam se brzom resenju problema!
Elem, danas sam se prosetao Gajevom, to je ulica u kojoj sam takodje pre dvadesteak dana prijavio probleme nepravilno iscrtanih zutih llinija. Primetio sam da se ispred nekih zgrada (koje sam prijavio pre dvadeset dana) , gde su se pre nalazile zute linije, sada javna parking mesta.
Nisam sva mesta zagledo, ali sam video mislim 3 nova obelezena mesta.
Za sada nisam dobio odgovor da su regovali po mojoj prijavi.
Takodje sam primetio da su uklonjeni stubici, nelegalno postavjeni u Gajevoj, (takodje sam i to prijavio), ali nakon uklanjnja stubica ostala je zuta linija, a trebao bi javni parking.
Sumnjam da je inspekcija odradila svoj deo posla (obzirom daje prijava nekako zavrsila u inspekcij a ne u sekret.za saob.), uklonila stubice, te sada moram opet da smaram ove iz sekret za saobracaj sa novom prijavom da iscrtaju javni parking, na mestu ukonjenih stubica.
Takodje ono katastrofalno mesto u Kajmakcalanskoj je i dalje obelezeno nepropisno (ja smatram da je nepropisno), pa su kola na trotoari i dalje svaki dan.
I pored delimicno odradjenog posla, ukoliko sledece nedelje ne dobijem pismeno, sta su i kako uradili po mojoj prijavi, saljem dopis povereniku za informacije, da mi opet uskracuju pravo na informaciju.
Ovih dana cu se prosetati i popisati jos nekoliko mesta, te putiti trecu prijavu, za nepravilno obelezavanje kolovoza/trotoara.