Gaga BRE,
Kakvo bre privatno vlasništvo. Parkinzi pored, ispred, između i oko zgrada su javna parkirališta. Čak je i neizgrađeno građevinsko zemljište javno. Tu se neko izgubio u priči jer ne zna posao ili zato što laže. Što svi vi na Bežanijskoj kosi, ako su parkinzi privatno zemljište vaše zgrade, lepo ne ogradite te parkinge, obeležite ih i razervišete samo za parkiranje vaših vozila, stavite rampe, lance i drugo. Svaka parcela ima katastarski broj i nema veze da li je nešto dobilo ili nije upotrebnu dozvolu i da li je dato nekom na održavanje ili ne. Tako da su oni zapetljali a ne da pokušavaju da otpetljaju. Da nije taj gospodin koji je kupio stan možda kupio i mesto na parkingu ili mu je ostavio deda u amanet. Ako ja kada dodjem u goste mogu da se parkiram na tom parkingu koji je dostupan građanima onda je jasno da sam na javnom a ne privatnom zemljištu. Pre će biti da inspektori nisu dobro odradili postupak ili da taj dotični ima jaku vezu pa se postupak odugovlači.
Povšine javne namene su između ostalog i
4. неизграђено грађевинско земљиште намењено за
уређење или изградњу објеката јавне намене или јавних по-
вршина.
Површине у јавном коришћењу, у смислу одредаба ове
одлуке, су површине које планским документом нису
одређене као површине јавне намене, а доступне су већем
броју грађана, као што су изграђене и уређене саобраћајне
и зелене површине унутар и између блокова зграда, између
зграда, унутар отворених тржних центара, колонаде, паса-
жи и сл..
Kakvo bre privatno vlasništvo. Parkinzi pored, ispred, između i oko zgrada su javna parkirališta. Čak je i neizgrađeno građevinsko zemljište javno. Tu se neko izgubio u priči jer ne zna posao ili zato što laže. Što svi vi na Bežanijskoj kosi, ako su parkinzi privatno zemljište vaše zgrade, lepo ne ogradite te parkinge, obeležite ih i razervišete samo za parkiranje vaših vozila, stavite rampe, lance i drugo. Svaka parcela ima katastarski broj i nema veze da li je nešto dobilo ili nije upotrebnu dozvolu i da li je dato nekom na održavanje ili ne. Tako da su oni zapetljali a ne da pokušavaju da otpetljaju. Da nije taj gospodin koji je kupio stan možda kupio i mesto na parkingu ili mu je ostavio deda u amanet. Ako ja kada dodjem u goste mogu da se parkiram na tom parkingu koji je dostupan građanima onda je jasno da sam na javnom a ne privatnom zemljištu. Pre će biti da inspektori nisu dobro odradili postupak ili da taj dotični ima jaku vezu pa se postupak odugovlači.
Povšine javne namene su između ostalog i
4. неизграђено грађевинско земљиште намењено за
уређење или изградњу објеката јавне намене или јавних по-
вршина.
Површине у јавном коришћењу, у смислу одредаба ове
одлуке, су површине које планским документом нису
одређене као површине јавне намене, а доступне су већем
броју грађана, као што су изграђене и уређене саобраћајне
и зелене површине унутар и између блокова зграда, између
зграда, унутар отворених тржних центара, колонаде, паса-
жи и сл..