hobotnica":169fswe2 je napisao(la):
E mene sad zanima , kao prvo, koga si pozvao, nekog ćatu u Sekretarijatu ili saobraćajnog inspektora jer se prijave obično podnose inspekciji.
Drugo, nije mi jasno ko je obeležio parking mesta, da li sekretarijat za saobraćaj ili neki investitor.
Treće , da li u sekretarijatu postoji odobrenje iliti rešenje za to obeležavanje.
Prijavu sam podneo pismeno, na saleteru, objasnio koji problem imam, a oni me uputili kod osobe zaduzene za to.
Porazgovarao sa njim 10 min, i pred njim zavrsio prijavu, koju sam potom predao na salteru. Dobio sam neki papir sa brojem. Nakon 20 dana zovem sekret. za saobr. i pozivam se na broj prijave, prebacuju me na osobu koja je zaduzena za moj predmet imam njegovo ime i prezime. Ne znam da li je cata ili nije, ali je odgovoran za to sto ja pitam, barem su mi tako rekli na prijemnici, a i on se nije bunio da je neodgovoran za moj slucaj, naprotiv.
Ne znam ko je obelezio parking mesto ispred novih zgrada u zuto, ne sedim ceo dan na ulici pa nisam video.
Mozda je parking servis a mozda i stanari novih zgrada, pojma nemam, a i ne znam zasto bi morao da znam ?
Uzgred ispred jedne od zgrada koja je celim frontom oblezena zutom,
ne radi podzemna garaza, i
nikada nije radila, jer je zgrada ne znam ni sam kako zavrsena. Kako je moguce da je zgrada primljena a da graza ne radi ?
Onda se oni mozda parkiraju na par preostalih parking mesta, dok ispred svoje zgrade imaju sve obelezeno zutim po trotoaru.
To i ja pitam u prijavi koju sam podne, odnosno ja sam napisao da sumnjam da su mesta ipravno obelezena, te da je u pitanju samoobelezavanje, a ako nije neka me isprave.
p.s. Zna on da to nije odobreno, i to vrlo dobro, ali za to treba sada neka borba, milicija, advokat ko zna kako ide, kod nas, Rekao bih da mu se to ne radi, pa gleda da izbegne to za nejga nepotrebno cimanje. Mozda gresim, ali evo jos nikakvog odgovora, a nije bas nuklearna fizika. Spremam dopunu prijave, pa cu uputiti jos jedan dopis, pa cu izvestavati kako se situacija odvija, Slucaj je interesantan jer sigurno nije svojstven samo mojoj ulici nego se pojavljuje na mnogim mestima.