Šta je novo?

Pogodite ulicu

Nije 7. jula, već ulica Kralja Petra :D
Tvoj red.

Ovo je lako: :D
f4945089mg8.jpg

Gospodar Jevremova, Muzej Pozorisne Umetnosti

full7.jpg

Ne, Dubrovačka nije odgovor koji se traži, danas taj naziv nosi jedna druga ulica...A ova se dans zove?

Ljudi za ono ranije nije ugao Borske i Velizara Stankovica vec Borske i Vareske :) Opstina jeste Rakovica, ali se kraj zove Miljakovac (tacnije Vareska je granica izmedju Miljakovca i Kanarevog Brda u toj prici)...

Zivim tu gde ste isekli sliku, i upravo kroz prozor gledam u taj park :)

Ali ono gore reljino je Kralja Petra ...:D

EDIT: Kako me prestize! ccc...

jovanovm":2upijgtg je napisao(la):
Ljudi za ono ranije nije ugao Borske i Velizara Stankovica vec Borske i Vareske :) Opstina jeste Rakovica, ali se kraj zove Miljakovac (tacnije Vareska je granica izmedju Miljakovca i Kanarevog Brda u toj prici)...
Pa kažem da sam se vraćao pod gasom...:D

Inače, fotografija se već nalazi na forumu (ja je postavio), pa pretpostavljam da onda nije preteško.. :D

Vasilije Gaćeša i Vase Pelagića (stajaliste autobusa 44)...
nisam znao ulicu dok nisam potrazio tvoj post, ali secam se da malo dalje tamo desno ponekad stoje panduri i zaustavljaju :D

Ma da, tu dole, prolazim kolima ponekad tu pa pamtim da je stanica blizu. :D

Evo mog doprinosa, cirka 1920:
f_Dusanovaulim_a482333.jpg

hint: ovo je jedina ulica koju regulacijom sa kraja 19-tog veka nije trebalo prosirivati ...

Ovo ne važi! ... taman sam ja hteo da pogodim. :) ... jer lepo piše 'Dušanova'.

Nije stvar u imenu ulice u linku, već u onima koji to gledaju (čitaj varaju)... :p Sram da vas bude.. Umesto da stariji budu primer nama, zabludeloj, omladini... ccc.c. Razočarao sam se.. :(

da nije dzordza vasingtona

raskrsnica kneza milosa i srpskih vladara (kralja milana)???

Vrh