Šta je novo?

Pogodite ulicu

jeste jeste ja sam prvi :p

Au, fotofiniš, mene inače užasno zanima od kada je ta slika. Drugar je od babe iz Udbine čuo da je zgrada kad se izgradila bila WOW, bolja od hotela, i sad kad se đe u nju provali se da je jedna stara oronula dama, hodnici su svi u mermeru, dva ulaza, iz dvorišta - mali, i glavni, koji je veliki. Stanovi su dosta veliki sa ogromnim vratima.. I naravno, drugaru koji živi tamo i ćale i deda su bili panduri... :D

I to je ovo sam ćošak, domah do BIGZ-a, vidimo tramvaj koji je ranije išao bliže reci...

jedna zanimljiva fotografija i da vidimo odakle je fotkana ;)

nbgxk3.jpg

Da nie montaža?
Ovo u prvom planu kao da je slikano sa nove zgrade NBS, a ono u pozadini iz Brankove?

Fotka je iz 60tih, mislim da je sa hotela slavija mada igor i ja smo imali sada žešću diskusiju na messengeru odakle je fotka. Evt je sa zgrade opštine vračar? Pošto se vidi zid sa leve strane solitera u donjem desnom uglu tesšo je naći takav ugao za fotkanje :)

p.s. ide nova kategorija ovde pored istorijskih fotki, idu takođe i fotke od google mapsa, pa pogoditi lokaciju :)

Slikano sa Slavije
Zgrada Železnice, proed se vidi soliter u Sarajevskoj, ono dole je CK i novi Beograd.. :D

Ne mora nužno sa Slavije, ali tako nešto. :D
Takođe se vidi ćošak SMIP-a sa Nemanjinom, pri dnu...

a ono što se vidi iza CK je SIV..
Slikano je sa linije koja je paralelna bul. Lenjina i onom drugom..

Mene buni položaj tornja na Sajmištu u odnosu na sat na zgradi Železnica, a onda prema svemu tome ugao pod kojim se vidi fasada Generalštaba u Nemanjinoj i MIP... mada opet...

Ko ovo pronađe, svaka mu čast :) Ili da se nađe na google mapsu ili da se navede raskrsnica u sredini:

4uief8.jpg

Rakovica, Borska i Velizara Stankovića.
Bio u tom kraju na nekoj svadbi skoro, vraćao se po mraku i pod gasom...

Vrh