Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Au, fotofiniš, mene inače užasno zanima od kada je ta slika. Drugar je od babe iz Udbine čuo da je zgrada kad se izgradila bila WOW, bolja od hotela, i sad kad se đe u nju provali se da je jedna stara oronula dama, hodnici su svi u mermeru, dva ulaza, iz dvorišta - mali, i glavni, koji je veliki. Stanovi su dosta veliki sa ogromnim vratima.. I naravno, drugaru koji živi tamo i ćale i deda su bili panduri...
Fotka je iz 60tih, mislim da je sa hotela slavija mada igor i ja smo imali sada žešću diskusiju na messengeru odakle je fotka. Evt je sa zgrade opštine vračar? Pošto se vidi zid sa leve strane solitera u donjem desnom uglu tesšo je naći takav ugao za fotkanje
Mene buni položaj tornja na Sajmištu u odnosu na sat na zgradi Železnica, a onda prema svemu tome ugao pod kojim se vidi fasada Generalštaba u Nemanjinoj i MIP... mada opet...
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.