da da i mene te stepenice dosta bune, moguće je da su srušene u međuvremenu.Ambassador":2n9gtakf je napisao(la):Ne verujem da je Gav. Principa kod Man. kuće, tamo je mnogo viši nagib ulice.. Meni liči, možda, na Z. Venac, ili malo više kod Pevca. Skroz me zbunjuj ovo dvoje stepenica, jer ne znam gde bi one mogle da postoje.. :/
Balkanska i Sarajevska su malo širok pojam, ali nije ni u jednoj. Ali je mnogo blizu Balkanske, a daleko od Sarajevske.shmeksi":1w4oijp8 je napisao(la):da li je u blizni sarajevske ili balkanske?
mali offtopic, zar nije ova tvoj odgovor trebao da bude dosta ranije na threadu a ne sada?dragan":3v6t74k7 je napisao(la):Pa, kako ne znate, baš je lako. ... evo i malo bolje fotke.
A, nije ni u Zemunu - nismo imali u to vreme tolike 'solitere'.
Bravo Stevo, svaka čast, ali si samo 50% u pravu. Evo iznenadjenja:Steva":3092m5za je napisao(la):Mmmmm, pretpostavljam da je ceo taj blok srušen i izgrađene posleratne zgrade, tako da tipujem negde na oko maršala birjuzova i sremske.
Stvarno sam iznenađen ...... da ne kažem i uvređen.relja":1inf0uv5 je napisao(la):... Evo iznenadjenja: