Na prvoj fotografiji nisam u kadar ubacio kamion Parking Servisa koji je došao da sklanja jedno od ovih vozila.pitanje kada se zonira, sta njih sprecava i dalje da blokiraju tudja auta?
Pripremni radovi zato je rok za izvođenje tako kratak, nadam se da će se radovi praktično nastaviti bez odlaganja.
Sa povećanjem ponude bi pala i potražnja, pa samim tim između nekih 5000-10.000 je najrealnije.Evo da li bi ti kupio parking mesto i po kojoj ceni ispod svog bloka
Već sam prisustvovao nekoliko slučajeva gde su vanzemaljci doživljavali ozbiljna neprijateljstva od komšiluka kojima je kola preko glave.Čeka se prvi genije da otkrije livadu u sredini bloka.
Pristupni deo šetališta već je okupiran.
Ostavljeni brojevi telefona dovešće do mnoštva novih prijateljstava. Dvoje će se tako i smuvati
bice interesantno kada se milfsped preseli u pezoovu zgradi pa krenu da se guraju sa stanarima svi nako djuture unutar bloka..Za 24. blok dopuna da je neadekvatno samo zbog stava samih stanara da će radije da se naguraju unutar bloka na trotoare nego na rubne parkinge u zoni.
Do pre godinu, dve, pauk je redovno dizao vozila parkirana ovde. Sad je novo normalno (blok 29, za one koji ne prepoznaju)Već sam prisustvovao nekoliko slučajeva gde su vanzemaljci doživljavali ozbiljna neprijateljstva od komšiluka kojima je kola preko glave.
Tako da će svaki genije mislim da prođe kao bos po trnju, samo li krenu da se prave pametni.
Do pre godinu, dve, pauk je redovno dizao vozila parkirana ovde. Sad je novo normalno (blok 29, za one koji ne prepoznaju)
Da. Taj "Trzni centar" kao da je u hibernaciji jos od otvaranja Novog MerkatoraInace u toj zgradi centar mesne zajednice stoje prazni lokali a ispred divlji objekat iz 90tih plus kao neka pijaca sve je to moglo u zgradu CMZ i da nema tog divljastva
Znači on je deceniju gledao problem koji je mogao da reši i nije uradio ništa?
Александар Шапић: Десет локација у Новом Београду добија 510 паркинг-места чиме се решава деценијски проблем
Mislim da se stanari naguraju u štekove unutar bloka 24 jer se skoro svakog dana zbog događaja u Areni zonirani parking uveče popuni jer zone tada ne važe. A kad je neka košarkaška utakmica u Areni, oko tog bloka su zauzete i zelene površine automobilima. Belima verovatno radno vreme ne traje dovoljno dugo da tada prođu oko Arene i vide taj haos.bice interesantno kada se milfsped preseli u pezoovu zgradi pa krenu da se guraju sa stanarima svi nako djuture unutar bloka..
inace i meni je to bilo interesantno, nedelja, na parkingu mesta koliko hoces a svi nagurani u neke stekove unutar bloka. valjda racunaju da im tako manje grebu auto nego , sta li je...
Dvoje mojih kolega kao i Pantografov prijatelj parkiraju kod tebe u naselju pa posle idu BG vozom na NBG. Inače, proteklih mesec dana sam pričao sa skoro 1000 ljudi u Mirijevu i kod njih je isto problem sa parkiranjem jer stanovnici Grocke i Boleča dolaze preko Smederevskog puta i parkiraju oko okretnica 27 i 79 i tu presedaju na automobile. Takva je isto situacija kod mene na okretnici trola 28 i 40 na Zvezdari gde stanovnici Mirijeva takođe na besplatnim parkiznima ostavljaju automobile.To je još jedna stvar na kojoj se treba poraditi. Kao što sam pisao i ranije, više stvari treba raditi paralelno, umesto prostog iscrtavanja linija na kolovozu i trotoaru. Nije to sad neka komplikovana nauka, već je potrebno sagledati situaciju na terenu i najbolje rešenje za svaki kraj ponaosob primeniti.
Mislim da se stanari naguraju u štekove unutar bloka 24 jer se skoro svakog dana zbog događaja u Areni zonirani parking uveče popuni jer zone tada ne važe. A kad je neka košarkaška utakmica u Areni, oko tog bloka su zauzete i zelene površine automobilima. Belima verovatno radno vreme ne traje dovoljno dugo da tada prođu oko Arene i vide taj haos.
Bukvalno, pre dva dana bio Brian adams, bilo bez problema parkinga u zelenim zonama u okolnim blokovima uveče. Kada je evroliga već nema gde igla da padneUvek su se naguravali. To se najbolje vidi leti, kada nema dogadjaja u areni i kada je parking prazan.
Btw najzaje*******aniji su dogadjaji u areni samo kada je evroliga ili neki sund koncert, u suprotnom nema divljastva/ima parkinga