[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=399233#p399233:1bcmt8q3 je napisao(la):
Mair » Pet Jul 29, 2016 11:11 am[/url]":1bcmt8q3]Nije nikakav problem napraviti metro iznad parkinga u Bulevaru Zorana Đinđića kada se bude pravio metro u Beogradu. Danas prave okretnicu na mestu parkinga u ulici Vladimira Popovića kod zgrade Delta Holdinga. Tako da će isto postupiti i kada se bude pravio metro za 40 godina, a do tada imamo traženi parking u Bulevaru Zorana Đinđića.
Generalno, šta će biti za 40 godina mene ne zanima, jer u ovom ruglu tada neću živeti.
Ovaj trotoar je urađen pre mesec i po dana, ali će biti asfaltiran ko zna kad, jer je najbitnije da se prvo omogući ljudima da parkiraju svoje autiće, a za pešake nije toliko ni bitno. :bash:
I ovo je spremno za asfaltiranje, ali pošto je u pitanju trotoar, to će uraditi tek na kraju. :bash:
Trotoar je sa svake strane različite širine. :bash:
Još malo neasfatiranih trotoara. :evil:
Parking mesta su i numerisana. Beš ćemo da vidimo kako će to uraditi na onom parkingu sa strane. Samo nek probaju da ne iscrtaju parking mesta. :twisted:
Priča da će stanari dobiti neku (jeftinu) mesečnu kartu mi je ne realna jer oni lako mogu da kažu kako mi imamo parking unutar bloka (koji će i dalje biti pun). :bash:
Ovo čudo izgleda ne planiraju da pomere, pa to parking mesto verovatno neće skoro biti iscrtano. :bash:
Kvalitet na nivou. :bash:
Majstorski iscrtana linija. :bash: