Evo manja reportaža, nastala nakon što sam se pomirio sa sudbinom, mada će me uvek nešto u srce ubosti kad izađem na Bulevar.
Bočni parking, postavljeni ivičnjaci.
Kao i poluostrva za bandere, jedini plus u odnosu na Blok 21-22.
Raskopali su do samog drveća, većini viri korenje :bash: . Valjda neće ostaviti neke posledice po drveće, sad pogotovo kad napolju bude pakao.
Dalje od Merkatora još uvek nisu postavljeni ivičnjaci, deluje da će asfaltirati do samog drveća (valjda neće :bash: ).
Označeno gde će biti postavljani ivičnjaci za poluostrvca.
Pogled ka Merkatoru.
I napred, ka Areni.
Zatim trotoar koji vodi od središnjeg parkinga preko ovih traka za polukružno do semafora.
Ovi što budu skretali levo polukružno ima da prave zastoj u ulici dok čekaju da ljudi pređu.
Ovde se to bolje vidi, jedan možda i ne, ali ako dva automobila budu htela da skrenu, blokiraće levu traku u ulici. Mada iskreno ne verujem da je iko lud da kruži do semafora kad može da preseče preko ulice.
Na sredini su izvadili ove pločice kojim je popločan trotoar i sad će tu naravno asfaltirati. :bash:
Bulevar sa druge strane gde je već postojao parking, iako mi je ovo nekad bila ružnija strana bulevara, sad je lepša. Ipak postoji neki manji zeleni pojas između parkinga i trotoara.
Što druge (moje) strane neće biti slučaj, a nekad sam se ponosio svojom stranom bulevara.
Postojeći, urađen kad i sam bulevar, naravno nije asfaltiran već popločan i baš je lepo uklopljen u samu ulicu, što neće biti slučaj sa novim.
Parking u sredini, čudi me da nisu produžili za po još dva parking mesta sa obe strane, jer ima mesta. Takođe, ne kapiram kakav im je ovo "trougao" na kraja i čemu bi to trebalo da služi (a služiće za parkiranje).
Biće ovde pakleno leti. :bash:
Biće još slika predveče kad radnici odu sa gradilišta, jer su me isti čudno gledali, a da su krenuli da me ispituju zašto slikam, nastao bi haos. :twisted: