Sat u Rajicevoj je 200 dinВероватно има у Хилтону, и у Рајићевој, где је сат 120 дин.
Решење за то је ефикаснији јавни превоз, а пре свега изградња добро организоване подземне железнице, као и трамваја. Дворишта треба да остану слободна, а не да се у њима подижу нове грађевине.Bilo je ovde i boljih predloga od FB, na pr:
Pre nekih 4-5 god. ( mrzi me da tražim postove) predlagao sam da u starom delu grada na medu kvartom prostori tj. u vecim dvorištima zgrada parking servis napravi montažna parkirališta
Jedan nivo bi bio besplatan za stanare zgrada a dr. nivo za naplatu parkiranja.
Time bi se dve stvari rešile Povećanje parking mjesta u velikom procentu a tako bi mnoga zapuštena ,,dvorišta,, zgrada bila uredjena i svrsishodna.
Jedina žrtva su po par limenih nabiudjnih garaža
koje zapravo i ovako uzurpiraju zajednička dvorišta.
Eto, ni onda ni za jedan predloga sa BBa niko nije mario , sto bi sada mario za neki prvi predloga FB.
Лимене гараже све треба порушити и уклонити.,, .... Дворишта треба да остану слободна, а не да се у њима подижу нове грађевине.... ,,
Treba za šta ?
1. Za par uzurpatorskih limenih graža
2. Za kolektor mačijeg izmeta
3. Za kereće zapišavanje svega vertikalnog
4. Za bujanje korova prepunog buvà, krpelja
5. Za štekove istrošenih špriceva i igala
6. Za ..
ma mrzi me još da nabrajam u beskonacnost našu realnost
Treba za šta ?
Koje argumente ima , osim dà treba takav nemar gajiti
Retki su svetli primeri lepo uredjenog zajednickog medju kvartovskih dvorišta
Ima ali premalo
Има тамо где има државе.Au
Ukloniti, oterati, zabraniti, hapsiti...
lele,
pa toga nema ni u stend ap šou a kamoli u realnosti pri rešeavanju problematike Bg parkinga
Svaka pametna reč o parking prostoru duboko se saranjuje.
čemu se u opšte nadati
Ovde gde ja živim je moguće, jer već postoje iscrtana parking mesta u svim ulicama (malo izbledela no dobro). A što se tiče mržnje znam da si sarkastičan, ali nek me mrze, bolje nego ja da mrzim život što 30 minuta tražim parking a ne postoji garaža da se iznajmi. Šlag na tortu je neki pacijent koji je počeo da ređa kola za prodaju, legalno su registrovana tako da im ništa ne možeš. Ovako svako lepo plati minimalnu cenu ako je stanar.Vesić se uvek hvalio kako je nešto radio baš u dogovoru sa stanarima. Mislim da je to baš rekao za nove zone na NBG.
E sad razmisli dobro da li je to u tvom kraju izvodljivo, a možda je i važnije da ti komšije ne saznaju da si upravo ti pokrenuo tu inicijativu jer sam ubeđen da bi te mnogi zamrzeli zbog te "skandalozne" ideje da se parking treba plaćati, pa makar bio i ispred tvoje zgrade / kuće.