Hvala na dobrodoslici,
voleo bih kada bi neko mogao da iznese svoje ideje sta bi bilo dobro da se izgradi na samom Zelenom vencu u Jug bogdanovoj ulici ! Preko puta same autobuske stanice gde se trenutno nalaze lokali ( npr Bozen ), iza tih lokala nalazi se ogroman plac, koji bi mogao da se poveze za praznim placem u Kraljevica Marka gde je trenutno neki teren ! To bi omogucilo da se sagradi ogromna zgrada, tipa Zira u Ruzveltovoj ! Moje misljenje je da bi takva zgrada sa puno svetla oplemenila taj prostor ! Jos kada bi se sredila terasa u Brankovoj, i eventualno pesacka pasarela koja povezuje Brankovu i ulazi u taj trzni centar ! Nasao sam na netu nesto slicno u Cileu, zove se Pasarela Costanera !
Meni je taj Zeleni venac najruznije mesto u Beogradu ! Mislim da bi bilo odlicno da se na tom placu sagradi neki trzni centar slican Ziri ( ako ne i veci ), i da se cak eventualno prostire skroz do Gavrila Principa, kako bi se kroz njega lakse dolazilo od Autobuske stanice do centra grada !!
Naravno sredila bi se i citava Jug bogdanova, podzemni prolaz itd.
Takodje me interesuje vase misljenje da li je to mesto dobro za neki veci hotel.
Po mom saznanju po DUP-u iz 1990 god tu je i bila predvidjena izgradnja hotela !
Mislim da bi bilo bolje hotel sazidati u Gavrila Principa, i to na mestu na kome pravo iz Zagrebacke gledas u Hotel, pa kroz taj trzni centar prolazis sve do Brankove !
Eto to su neka moja razmisljanja, pa me zanimaju vasa kao strucnijih ! Za tu ideju bih voleo da neko napravi sliku
Pozdrav